Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Padok

A pad elengedhetetlen kiegészítője az előszobának. Nem csak ha tárolásról van szó, de akkor is, amikor csak egyszerűen szeretnénk leülni, hogy felvegyük a cipőnket. Stílust tekintve mind a modern, a skandináv, a klasszikus és a loft lakberendezéssel megálmodott otthonok számára tudunk kiváló minőségű padokat kínálni. Bársonyos kényelem teszi egyedivé a hangulatot. Rendeld meg most az új padot és alkoss igazán különleges hangulatot.


45termék 136
45termék 136

Az előszoba bútorzata a lakás központi eleme, hiszen ez az első dolog, amivel vendéged találkozik otthonodban. Ezért is fontos, hogy gondosan kiválaszd a számodra megfelelő elemeket, melyek egyszerre tükröznek stílusodban és a helyiség méretéhez illően praktikusak is.
Modern előszobapadjaink nem csak dekoratívak, de hasznos segítséget nyújtanak a cipő felhúzásakor. Válassz többféle szín és kialakítás közül!

Padok

Az előszoba, mint a lakás alaphangulata

Az előszoba gyakorlatilag otthonunknak az a helyisége, ahova mi magunk és először lépünk be hazaérkezésünk alkalmával és vendégeink is ide toppannak be, amikor látogatóba érkeznek hozzánk. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hangulat fogadja a hozzánk érkező vendégeket, ez ugyanis nagyban befolyásolhatja a rólunk kialakított képet. Egy jól megválasztott előszoba bútor például sokat hozzáadhat az alaphangulathoz, ezenkívül pedig számos egyéb lehetőségünk is van arra, hogy feldobjuk ennek a helyiségnek a hangulatát.

A lehetőségek kimeríthetetlen tárháza

A lakberendezés kapcsán egész egyszerűn nincs lehetetlen. A terveinknek maximum a pénztárcánk szabhat határt, ám jó tudni, hogy ma már akár nagyon egyszerű és kedvező árú módszerekkel is kialakíthatjuk otthonunk designját. Fontos tudni, hogy a lakások, legyen szó akár panel lakásról, társasházról vagy családi házról úgy lett kialakítva, hogy az első helyiség, ahova belépünk azt nem más, mint az előszoba.

Hiszen ez szinte törvényszerű, ugyanis valahova le kell pakolnunk a kabátokat, táskákat, cipőket, kulcsokat és egyéb más olyan kiegészítőket, amiket nem viszünk be a lakás többi pontjára. Éppen ezért fontos, hogy az előszoba kialakítsa praktikus legyen. Megfelelő tárolási rendszerekkel pedig rengeteg helyet spórolhatunk meg, még egy picike lakásban is. Persze a praktikum mellett nagyon lényeges az is, hogy mit árul el rólunk az előszoba, hiszen vendégeink jó eséllyel ezt látják majd először. Egy stílusos előszoba bútor vagy előszoba pad sokat javíthat az összképen. Hogy, hogyan? Mutatjuk!

Az elrendezés kérdése

Ha picike az előszobánk, akkor ez kiemelten lényeges, ugyanis a cél minden tekintetben azt, hogy a területet a túlzsúfoltság hatása nélkül, de megfelelően kihasználjuk. Az ideális közlekedő szélessége minimum egy méter. Ha például ez nem lehetséges, de nagy a belmagasság, akkor érdemes lehet vertikálisan terveznünk, vagyis szóba jöhetnek a falra szerelt polcok vagy beépített szekrények. Az előszobába fontos, hogy a cipőinket legyen hol tárolni, ezt egy előszoba pad segítéségével is megoldhatjuk, amibe nyilván elférnek a lábbelik, de le is tudunk ülni felvenni őket.

Tárolás és funkcionalitás

Az előszoba elsősorban funkcionális jelleggel bír, ez mondhatni egyfajta kiterjesztése a gardrób szekrényeknek, hiszen itt kapnak helyet a gyakran használ cipők, illetve kabátok. Éppen ezért fontos, hogy a tárolásra megfelelő előszoba bútor kapjon helyet a helyiségben.

Ha nagyobb térrel rendelkezünk

Ha az előszoba tágas és lehetőségünk van több tárolóhely kialakítására, akkor a például a praktikus háztartási eszközöket, úgy mint porszívó vagy tisztítószerek nyugodtan elhelyezhetjük itt a beépített szekrényben. Amennyiben kis térrel rendelkezünk, akkor érdemes lehet egy-egy kisebb szélességű. de magasabb szekrényt választanunk, amiben jól elfér akár a partvis vagy a felmosó. A tárolóhely maximalizálására jó megoldás lehet az állófogas és az előszoba pad is.

Szerepe a mindennapokban

Sokan megfeledkeznek ugyan róla, de az előszoba igenis jelentőségteljes szereppel bír, hiszen ez az e terület, ami megkönnyítheti a számunkra a mindennapi készülődést. Éppen ezért érdemes itt egy olyan lepakoló részt is kialakítani ”“ például a táskáknak, kulcsoknak vagy szatyroknak ”“ ahol azok mindig szem előtt vannak, így ha szükségünk van rájuk biztosan nem hagyjuk otthon. Egy ülőhely, egy előszoba pad is jól jöhet az öltözködésnél, a cipő fel és levételnél. Ha pedig olyan ülőpadot választunk, ami tárolóként is funkcionál, akkor máris két legyet ütöttünk egyetlen csapásra.

A tükrök kérdése

Az előszoba kialakítása során semmiképpen se feledkezzünk meg a tükrökről vagy akár tükörajtós szekrényről ez ugyanis nagyon fontos szereppel bír. Öltözködés során egy nagy állótükörben könnyedén konstatálhatjuk, hogy elégedettek vagyunk-e az aznapi szettünkkel, de nőként akár ez a sminkelés helyszíne is lehet. Éppen ezért egyáltalán nem elhanyagolható tényező a megfelelő tükör kiválasztása.

Ne bagatellizáld el!

Az előszoba kérdéskörét hajlamosak lehetünk elbagatellizálni, pedig a helyiség bútorzata gyakorlatilag a lakás központi eleme. Az első dolog, amivel a vendéget találkozik az otthonodban az az előszoba, ezért is nagyon fontos, hogy kiválaszd a számodra megfelelő elemet, amik egyszerre tükrözik a te stílusod, de közben tökéletesen passzolnak a helyiség méretéhez. Legyen szó akár kicsi vagy nagyobb előszobáról rendkívül fontos a praktikum is, így az általunk kínált előszoba padok széles választékának hála minden bizonnyal megtalálod azt, amit keresel.

Nálunk többféle szín és kialakítás közül választhatsz, hiszen nem titkolt célunk, hogy megkönnyítsük számodra a mindennapi készülődést. Nézz szét nálunk, álmodd meg, tervezd meg az saját előszobád! Tudjuk, hogy most azt gondolod erre nincs szükség, de hidd el, hogy neked is sokkalta megnyugtatóbb lesz egy olyan előszobába belépni, ami harmóniát sugároz. Bár furcsának tűnhet, de egy jól kialakított előszoba valóban az egész lakás hangulatát meghatározhatja.

Ez mindennek az alfája és omegája. A hozzád érkező vendégek is nagy eséllyel e helyiség benyomása alapján döntik majd el, hogy mit gondolnak a lakásodról és bár elképzelhető, hogy a lakás többi pontja a toppon van, ám ha az előszobát a fejetlenség jellemzi, akkor az kaotikus lakóról ad tanúbizonyságot. Éppen ezért ne vedd félvállról az előszoba kérdését. Ha úgy érzed elakadtál, akkor fordulj hozzánk bizalommal, hiszen széles termékpalettánkkal mi mindenben állunk a rendelkezésedre. Leheljünk együtt új életet az otthonodba, előszobádba! Álmodjuk és alkossuk meg közösen a te előszobádat is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
19 900 Ft - 323 000 Ft
Előszoba pad szín
Előszoba pad anyag