Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Ifjúsági székek

Keresed a tökéletes ifjúsági széket, vagy netán gyerek forgószéket vásárolnál? Nálunk mindent megtalálsz! Termékpalettánkon ergonomikusan kialakított ifjúsági székekkel találkozhatsz, melyek kiváló minőségük mellett, rendkívül komfortosak is. A méltán népszerű Gamer szék is helyet kapott a termékpalettánkon. Színek tekintetében is bőséges a választék. Találkozhatsz fekete, fehér, rózsaszín,szürke és zöld székekkel, melyek a legigényesebbeket is leveszik a lábukról. Tekintsd meg termékpalettánkat. 


25termék 125
25termék 125

Kényelmesen tanulni, dolgozni csak egy olyan széken lehet, ami biztosítja a könnyed mozgást, megfelelően állítható a magassága és az ülőfelülete, háttámlája is ideális számunkra. Egy gyermeknek is szüksége van mindezekre, különösen, ha sok időt tölt az íróasztalnál. Nézz be hozzánk és válassz szuper cuki fiús vagy lányos székeink közül!

Ergonomikus gyerekszék - A kicsik helyes testtartásának érdekében  

Manapság a gyerekek gyakorlatilag már általános iskolás koruktól kezdve rengeteg időt töltenek ülve, éppen ezért nagyon fontos, hogy a gyerek szék, amin ülnek megfelelő kialakítású legyen. Hiszen ahogyan számunkra is nagyon fontos a kényelem és az egészség, úgy nekik is nagyon fontos, hogy a gyerekszék ergonomikus kialakítással bírjon.

Erről természetesen nekünk szülőknek kell gondoskodnunk és figyelni rá, hogy az otthoni tanuláshoz vagy akár szabadidős elfoglaltsághoz megfelelő, ideális helyet biztosítsunk a gyerekeknek. A megfelelő íróasztal azonban nem elég, szükséges mellé egy megfelelő gyerek forgószék is.

A gyerekek ugyanis nem csak az iskolapadban töltenek el sok időt, hanem aztán utána otthon is le kell üljenek tanulni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy kialakításra kerüljön számukra egy olyan hely, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy ideális körülmények között tudjanak tanulni.

Ehhez nyilvánvalóan elengedhetetlen egy jó íróasztal és egy gyerek forgószék is. Fontos, hogy a gyerekek már időben megtanulják milyen is a helyes testtartás, ugyanis ezzel egy sor egészségügyi problémától óvhatják meg magukat. Hiszen nincs annál rosszabb, ha már gyerekként hát és gerincbántalmakkal küzd valaki, ráadásul úgy, hogy ezek simán megelőzhetők, amennyiben szülőként odafigyelünk arra, hogy a gyerekszék kényelmes és egészséges legyen.

Az ergonomikus kialakítás

Az ergonomikus kialakítású székek nagyon lényegesek a felnőttek számára is, hiszen az irodában ülve itt töltjük a legtöbb időt, de ugyanolyan fontos ez a gyermekek számára is, akik a tanulnivalókat itt sajátítják el, de előfordulhat, hogy ide ülnek le rajzolni vagy olvasni is.

Éppen ezért egyáltalán nem elhanyagolható a gyerek forgószék kérdése. Érdemes lehet olyan mellett voksolni, aminek állítható a magassága, így akár hosszú éveken át hű társa lehet a gyerkőcnek. Ez azonban nem elegendő, hiszen a gyerek rengeteg időt tölt majd itt el, éppen ezért érdemes lehet olyat választani, aminek nem csak az ülésmagassága, de az ülésmélysége és a háttámla magassága is állítható, így ugyanis folyamatosan tud igazodni a gyermek változó testmagasságához, vagyis az ő igényei szerint állítható a gyerek forgószék.

Hogyan kell helyesen beállítani?

Nyilvánvalóan az ergonomikus kialakítású gyerek forgószék mit sem ér, ha nem megfelelően van beállítva. Éppen ezért nagyon fontos, hogy passzoljon a gyermek magasságához és persze az íróasztal magasságához is. A gyerek forgószék magassága akkor lesz optimális, ha a gyerkőc mindkét talpa kényelmesen a földön van, a comb, illetve a lábszár pedig nagyjából 90 fokos szöget zár be.

Ilyenkor ugyanis a láb nem lóg, így a gyerek gerince nem terhelődik feleslegesen, ráadásként a vérkeringés is megfelelően működik a lábakban.

Az ülésmélység fontossága

Ahogy azt már említettük az ülésmélység is nagyon fontos a gyerek forgószék esetén, ami akkor lesz megfelelő, ha a gyerek a forgószéken a combjai kétharmadával ül és közben kényelmesen a háttámlának támaszkodik. Ilyenkor fontos, hogy a hát alsó részére is figyeljünk és jó, ha háttámla magassága is állítható, így ugyanis mindig a gyermek számára ideális helyzetbe tudjuk majd a gyerekszéket állítani.

Az asztalmagasság kérdése

A megfelelő gyerek forgószék mellett nyilvánvalóan nagyon lényeges, hogy az asztalmagasság is megfelelően passzoljon a székmagassághoz és persze a gyermek testmagasságához is. Nagyon lényeges, hogy a szék ülésmagassága minden esetben a gyerek éppen aktuális magasságához legyen beállítva, így ugyanis a gyerek mindig kényelmesen és persze egészségesen ülhet, ez pedig számos későbbi egészségügyi kellemetlenséget előzhet meg.

Kifejezetten a gyerekre szabva

A gyerek forgószék nagy előnye, hogy jó eséllyel direkt a olyan kialakítással bírnak, amik a gyermekek számára a legideálisabbak. A mi kínálatunkban is kifejezetten olyan darabokat találhatsz, amik mellett kényelmesen lehet tanulni, hiszen megfelelően állítható a magassága és az ülőfelülete, háttámlája is.

Egy gyermeknek is szüksége van mindezekre, különösen, ha sok időt tölt az íróasztalnál. Nézz be hozzánk és válassz szuper cuki fiús vagy lányos székeink közül! A gyerek forgószék titka ugyanis egyértelműen a kialakítás: nem árt ugyanis tudni, hogy ülés közben a forgószék célja gyakorlatilag nem más, mint a test megtartása, éppen ezért érdemes olyat választani, aminek a háttámla íve tökéletesen illeszkedik a gyerek ágyéki hajlatába, ennek hála pedig nem csak a derakat, de az egész gerincet megfelelően megtámasztja. Ezek a forgószékek pedig ergonomikus kialakításuknak köszönhetően akár hosszú órákra kényelmes ülőfelületet biztosítanak.

Ha te is szeretnél tenni gyermeked egészségének érdekében, már egészen pici korától kezdve, akkor mindenképpen az ergonomikus kialakítású gyerek forgószék mellett dönts. Szoktasd a gyermeked ehhez a székhez, hiszen így egészen biztosan nem kell majd attól tartanod, hogy a gyermeked hát és gerinc fájdalmakra fog majd panaszkodni.

Kínálatunkban több tucat alternatíva közül választhatsz, amik kialakításukkal is mind a gyermek érdekeit szolgálják, ráadásul fiús és lányos darabok is találhatók nálunk, így szinte biztosan mindenki megtalálja a maga kedvére valót. Mindezek mellett pedig száz százalék garanciát vállalunk termékeinkre, így, ha valamelyik mégsem váltaná bá a hozzá fűzött reményeket, akkor is kicseréljük egy olyanra, ami jobban tetszik a gyerkőcnek vagy éppen neked.

Hiszen számunkra nagyon fontos, hogy olyan darabokkal távozz tőlünk, amink nem csupán átmenetileg, de akár hosszú éveken át jó szolgálatot tesznek a számodra. Egy jó megválasztott gyerek forgószék ugyanis nem csupán az első években, de akár egészen az érettségiig elkísérheti a gyermeked. Éppen ezért megéri jól dönteni.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
25 299 Ft - 89 500 Ft
Ifjúsági szék szín