Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Ágy, ágykeret

Gyönyörű ágykeret, mely a legigényesebbeket is leveszi a lábáról. Te is szereted, ha egy ágy nem csak kényelmes, de mutatós is? A legjobb helyen jársz, ha modern vagy klasszikus stílusú ágykeretet keresel. A tökéletes minőség csak karnyújtásnyira van tőled. Ágykereteink között találkozhatsz fiókos tárolóval ellátott variációkkal is, melyekben elrejtheted kincseidet. Bőséges színválasztékban találhatod meg a számodra tökéletes darabot a gazdag termékepalettán. A divatos szürkén át a fehéren túl a cseresznye és tölgy színekig szinte mindent megtalálsz, ami csak szükséges ahhoz, hogy tökéletesen a te otthonod enteriőrjéhez megfelelő terméket válassz ki.


83termék 136
83termék 136

A kényelem alappillére: az ágykeret

Amikor a hálószoba berendezéséről van szó, akkor sokan nem tudják milyen irányba is induljanak el, hiszen funkcióját tekintve ennek a helyiségnek kényelmesnek és harmonikusnak is kell lennie, a megfelelő és pihentető alvás érdekében.  Éppen ezért elengedhetetlen, hogy tökéletes legyen az ágyrács, amit kiválasztunk. Nyilván ez nem a legegyszerűbb feladat, ahhoz pedig, hogy megtaláljuk a legtökéletesebb darabot, bizony le kell futnunk néhány kört. Ebben szeretnénk most neked segíteni, hiszen mi pontosan tudjuk, hogy az ágy mennyire jelentőségteljes szerepet tölt be az te életedben is.

Az ágykeret és a matrac

Minden reggel fáradtan és kimerülten ébredsz? Teljesen mindegy, hogy hat vagy nyolc órát aludtál? Az még nem jutott eszedbe, hogy esetleg az ágy lehet a hibás? Sokan bele sem gondolnak abba, hogy a pihentető éjszaka bizony nagy mértékben függ attól is, hogy milyen környezetben is hajtjuk álomra a fejünket. Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy a használatban lévő ágy, illetve matrac mennyire nagyon fontos, hiszen ezek kettőse nélkülözhetetlen a kényelmes pihenés során. Persze ilyenkor azonnal ”“ és teljes joggal ”“ merül fel a kérdés, hogy akkor mégis mi alapján döntsünk? Mit vegyünk figyelembe az ágy, illetve matrac kiválasztása során. Ezúttal ebben próbálunk a segítségedre lenni.

A matrac kiválasztásának szempontjai

Manapság a hagyományos ágykerteket gyakran lapra szerelt verzióban kaphatjuk meg, így akár a laikusok is könnyedén és egyszerűen összeszerelhetik azokat. Az ágyrács beszerzésén túl azonban nagyon fontos a matrac megléte is, hiszen egyfelől ezzel lesz teljes az ágyunk, másfelől ez felel majd a kényelemért is. Rengeteg féle közül van lehetőségünk választani, a legtöbben a kemény vagy félkemény fajtákra esküsznek.

A matrac tekintetében azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogy a matrac minősége bizony nagyban befolyásolhatja, hogy egyfelől mennyi ideig áll majd kifogástalan állapotban a rendelkezésünkre, másfelől pedig mennyire szolgálja az a pihentető alvásunkat.

Korszerű választás lehet az ún. emlékező vagyis a memória habos matrac, ezek ugyanis a benne lévő habanyag segítségével felveszik a testünk formáját, így pedig egészséges gerinctartást biztosít a rajta fekvő embernek. A ránehezedő súlyt egyenletesen osztja el a testfelületen, ezáltal tehermentesíti az izmainkat, ezzel biztosítva a zavartalan pihenést.

Természetesen a memória habos matracok tárháza is kimeríthetetlen: itt is találhatók jobb és kevésbé jó minőségűek. A kiválasztásnál érdemes lehet arra ügyelni, hogy minél hosszabb garancia idővel rendelkezzen, mert ezeknek nagy eséllyel a minősége is sokkalta jobb.

Az ágykeret kiválasztása

Az kiválasztásnál fontos szempont lehet az is, hogy az alváson túl szeretnénk-e még valamire használni. Ha példának okán picike a hálószobánk és a tároló felület is kevés. úgy érdemes lehet egy olyan termék mellett voksolni, ami alul tárolós résszel is bír, így ide simán bepakolhatjuk akár a ruháinkat és persze az ágyneműt is. Az ágykeret fajták széles választékával találkozhatsz nálunk is: webáruházunkban fellelhető darabok illeszkednek minden lakberendezési stílushoz, így szinte biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő darabot.

A világos színek mellett, mára már egyre nagyobb teret hódítanak a sötét árnyalatok is, így nálunk ezekből sincs hiány. Ha pedig nem szeretsz egy áruházban kóborolva nézelődni, akkor nálunk az online rendelés kényelmét is élvezheted és néhány kattintással megvásárolhatod a kiszemelt darabot.

A teljes összkép

Persze a hálószoba kialakítása nem csupán a megfelelő ágy kiválasztásából áll, hiszen amellett, hogy meg van a tökéletes ágy és matrac nagyon fontos, hogy a teljes helyiség a saját igényeink szerint kerüljön kialakításra. Nélkülözhetetlen elem például az éjjeliszekrény, de persze az sem mindegy, hogy milyen ágyneműt használunk.

A műszálas anyagok például kerülendők, helyettük célszerű lehet valamilyen természetes, akár pamut anyagot választani.  Fontos lehet az is, hogy milyen színek dominálnak a szobában. ugyanis vannak olyan árnyalatok, amik bizony negatívan befolyásolják a pihentető alvást. Ezenkívül érdemes lehet a hálóból kiűzni a kütyüket, így a laptopot például már ne vigyük magunkkal az ágyba, de állítólag az sem jó, ha a hálóban van televízió.

A pihentető alvás egy több összetevős dolog, nagyon fontos, hogy a hálószoba kialakításánál ez legyen az elsődleges szempont. Nyilvánvalóan a modern és klasszikus bútorok, a színek és a szövetek kiválasztása is rendkívül fontos, hiszen lényeges, hogy designos és trendi legyen az életterük, de emellett nem lehet másodlagos szempont a kényelem. Egy jó ágy egy életen át kiszolgálhat bennünket, éppen ezért a kiválasztását nem lehet és nem érdemes elbagatellizálni.

Az ágy egyértelműen éveken keresztül hűséges és tartós szereplője lesz a mindennapjainknak, éppen ezért a nálunk található termékpalettán minden ismert stílust megtalálhatsz. Ne legyél rest időt és energiát fektetni a tökéletes ágy kiválasztásába és semmiképpen se hanyagold el a matrac kérdését, ugyanis ez a trió lesz felelős azért, hogy másnap kipihenten ébredsz-e. Sokan persze elhanyagolható kérdésnek tartják az alvást, ám higgy nekünk a sok évi kialvatlanság beláthatatlan egészségügyi kockázatokat hordoz, éppen ezért nekünk nem titkolt célunk, hogy segítsünk neked kiválasztani azt a darabot, ami akár az életed végéig elkísér majd.

Azt az ágykeret alternatívát, amiben nyugodtan hajthatod álomra a fejedet és amiben másnap reggel garantálnak fitten és kipihenten ébredsz majd fel. Ugye szerinted is megéri?

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
103 850 Ft - 1 002 000 Ft
Fekvőfelület
Plusz paraméterek
Ágy, ágykeret szín
Ágy, ágykeret anyag