Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Hálószoba bútor

Hálószoba bútort keresel? Nálunk mindent megtalálsz, amely a tökéletes hálóhoz szükséges. Stílusos és jó megjelenésű éjjeliszekrény, mely a legigényesebbeket is leveszi a lábáról. Kényelmes és praktikus ágykeret, mely gyönyörű megjelenésével hálószobád ékköve lesz. Különböző hálószoba szekrények és tárolók, melyekben elrejtheted a kincseidet. Csajos fésülködőasztalok, nélkülük a hálószoba nem lehet teljes. Szinte minden termék, amelyre csak szükséged lehet, hogy a közvetlen környezetedet meseszéppé varázsold. 

A hálószoba az a helyiség, ahol kipihenjük magunkat egy fárasztó nap után. Jelentősége tehát megkérdőjelezhetetlen, ennek fényében a hálószoba bútor is rendkívül fontos, hiszen nem csak a kényelemért, de a praktikusságért és a teljes szoba összhatásáért is felelős.

Termékeinket úgy válogattuk össze, hogy minden stílus, szín és méret igényt kielégítsenek. Hálószoba bútor palettánkon találkozhatsz modern, letisztult megjelenésű ágykeretekkel, melyek a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően rendkívül tartósak. Klasszikus és modern skandináv stílusú éjjeliszekrényekkel, minőségi fából készült hálószoba szekrényekkel. Te melyiket vinnéd haza legszívesebben?:) Merülj el a kényelem és a modernitás világában!

Milyen legyen a hálószoba bútor?

A hálószoba gyakorlatilag otthonunk legintimebb zónája, az a helyiség, ahol egy hosszú nap végén lepihenhetünk, ahol végre távol a világ zajától lelazulhatunk és persze feltöltődhetünk. Az ideálisnak mondható hálószoba alapesetben a nyugalom szigete: éppen ezért a hálószoba visszafogott, sallangoktól mentes, meghittséget sugalló.

Amikor új helyre költözünk, akkor akár több helyiség is szóba jöhet, mint lehetséges hálószoba alternatíva. Persze érdemes lehet azt választani, ami mondjuk déli fekvésű, így több lesz a napsütéses órák száma a szobában, az északi falas szobákkal ellentétben pedig mindig kellemes a hőmérséklet is.

Ha azonban van arra időnk és energiánk, akár az összes szobát végig próbálhatjuk, ha máshogy nem is, de egy tesztalvással. Ezzel a trükkel ugyanis könnyedén kiszűrhetünk néhány olyan zavaró tényezőt, melyek a későbbiekben az idegeinkre mehetnének majd. Ha például többlakásos társasházba költözünk semmiképpen se azt a szobát válasszuk, melynek a közelében például lift található, annak folyamatos zörgése ugyanis álmatlan órákat okozhat a számunka.

Mi fán terem a tökéletes hálószoba bútor?

A hálószobákról gyakran azt gondolják ”“ tévesen -  hogy monumentális méretekkel kell rendelkezzen, pedig a helyzet, hogy az optimális hálószoba esetén inkább a kényelem, mintsem a méret a lényeg. A kisebb hálószobák eleve valamiféle meghitt hangulatot közvetítenek, azonnal tanúbizonyságot adnak arról, hogy ide bizony tényleg pihenni járunk.

 A hálószoba bútor kapcsán ugyanis azonnal valami hatalmas méretű szekrénysor jut az eszünkbe, ami elfoglalja az egész teret. Nos, ez akár igaz is lehetne, de az a jó hírünk, hogy ezeket a monumentális darabokat bátran kiválthatod néhány kisebb és ízléses darabbal. Ugyanis egyáltalán nem törvényszerű, hogy például a ruháidat a hálóban kell tartani.

Helytakarékosság

Sőt! Ha például neked van egy másfél szobás lakásod, egy nagyobb nappali és egy kisebb szoba, akkor minek csúfítanád el a hálódat, ha a gardróbot helyezheted a nappaliba is? Ez lehet akár tolóajtós vagy beépített, de hidd el, ha száműzöd a hatalmas szekrényt a hálódból, akkor máris rengeteg helyet szabadítasz fel. Ide tartoznak például a komódok is, melyek egy szempillantás alatt adhatnak új életet egy szobának.

Egy jól megválasztott bútor ugyanis színez, öltöztet és seperc alatt békét teremt a káoszban. Szerencsére nálunk megannyi lehetőség közül választhatsz, hiszen széles termék palettánk a hálószoba bútor, illetve bútorok már-már kimeríthetetlen tárházával áll a rendelkezésedre.

Mit hova?

Amikor a hálószobát rendezzük be, akkor szinte első körben felmerül a kérdés: na és hol legyen az ágy? Minekután életünk csaknem egyharmadát alvással töltjük, ezért nagyon fontos, hogy jó helyre kerüljön az ágy. Érdemes lehet az ajtóval szemközti falhoz helyezni, méghozzá, úgy, hogy a fejrésze támaszkodjon a falnak. Ha így teszünk ugyanis, akkor még fekve is rálátunk majd a bejáratra, ami egyfajta biztonságérzetet is ad a számunkra.

Persze egyáltalán nem mindegy az sem, hogy milyen ágyat választunk, hiszen itt is elsődleges szempont a kényelem. Nálunk többféle ágykeret közül válogathatsz, melyek között szinte biztos, hogy megleled azt a darabot, ami a te hálószobád ékévé válhat majd. Ehhez már csak egy szuper matracra lesz szükséged, de van egy jó hírünk: a matracokat gyakorlatilag bármelyik üzletben kipróbálhatod, sőt általában garanciát is vállalnak rájuk, így, ha nem jön, nincs más dolgot, mint kicseréltetni azt egy még kényelmessebbre.

Bútorbolt

Ha például a szoba alaprajza nem teszi lehetővé, hogy az ágyat a szemközti falon helyezed el, akkor érdemes lehet az ajtóval szemközti falra felakasztani egy tükröt, ezzel ugyanis optikailag növelheted a teret. Az alváshoz pedig kvázi nélkülözhetetlen kuckós hatást úgy érheted el, ha az ágy mögött falra felakasztasz egy faliszőnyeget vagy ízlése drapériát. Ha a hálószóbához szükséges berendezési tárgyakat egy helyen szeretnéd beszerezni akkor válassz minket!

Tudjuk, hogy a bútorbolt Budapest keresés alatt rengeteg lehetőséget látsz majd, de higgy nekünk: webáruházunk megadja neked az otthoni vásárlás kényelmét, ráadásul prémium kategóriás termékek közül válogathatsz majd. Nálunk pedig szinte biztos, hogy megtalálod majd azt, amit keresel.

Amennyiben segítségre lenne szükséged a tökéletes ágykeret vagy más termék megtalálásában, hívd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Szűrés