Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Éjjeliszekrény

Az éjjelek néma hőse nem más, mint az éjjeliszekrény. Tároló helyet biztosít nekünk közvetlenül az ágy mellett. Hova is helyezhetnénk el az asztali lámpánkat, ha nem az éjjeliszekrényre? Az biztos, ha nem lenne hiányozna. Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy termékpalettánkon megtaláld a tökéletes éjjeliszekrényt magadnak. A glamour stíluson át a klasszikus, a modern és a skandináv irányzatig szinte minden típusú éjjeliszekrényt megtalálhatsz nálunk. Többféle színben és méretben, hogy a te otthonodhoz is tökéletesen passzoljon. Tekintsd meg gazdag kínálatunkat és találd meg az igazit! :)


34termék 134
34termék 134

Az éjjeliszekrény is lehet meghatározó eleme a hálószobánknak, ha sikerül designban megfelelőt választanunk. Kínálatunkban kizárólag minőségi anyagokból készült termékekkel találkozhatsz. Szinten minden ismert és népszerű stílusban találsz nálunk megfelelő változatot.  Többféle színben is elérhetőek, hogy megtaláld a tökéletes darabot, amely felvillanyozza a hálószobád hangulatát. Válassz a méltán közkedveltté vált skandináv, retro vagy neobarokk stílusaink közül és biztosan nem fogsz csalódni a végeredményben! 100% Garanciát adunk!

Mi kerüljön az ágy mellé? Éjjeliszekrény kisokos

Amikor a hálószoba berendezése mint olyan szóba kerül, akkor nyilvánvalóan az elsődleges szempont a megfelelő minőségű ágy, illetve matrac kiválasztása. Emellett persze hatalmas szerepet játszik a design kialakításában a színek kiválasztása, de akár egy komplett hálószoba bútor ”“ ágy, szekrény,  ”“ is szóba jöhet. Ha azonban úgy döntünk, hogy elemenként vásároljuk meg hálónk berendezését, akkor az ágyon túl nagyon fontos a megfelelő termék kiválasztása. Hogy miért is? Ezúttal ebben igyekszünk a segítségedre lenni.

Stílus és praktikum egyben

A hálószobában az éjjeliszekrény legalább annyira nélkülözhetetlen eleme, mint az ágy vagy éppen a ruhásszekrény. Persze sok esetben előfordul, hogy a hálószoba picike, így nehézkesen férnek el benne a bútorok, mi mégis arra igyekszünk téged ösztönözni, hogy amennyiben praktikus hálószobára vágysz, úgy mindenképpen igyekezz helyet szorítani legalább egy, de inkább két terméknek, ugyanis a legcélszerűbb az, ha az ágy mindkét felén helyet kap egy-egy. Persze most feltehetnéd a kérdést, hogy ez miért is előnyös, de megelőzve a kérdést, mi egyből válaszolunk is neked rá.

Az éjjelszekrény alapvető funkcióját tekintve arra hivatott, hogy olyan kis méretű használati tárgyakat tároljunk rajta, amiket az ágyból fekve kényelmesen el szeretnénk érni. Példának okán ide tehetjük az aktuálisan olvasott könyvünket vagy az olvasó szemüvegünket, de ha tudjuk magunkról, hogy éjjel minden bizonnyal inni szoktunk, akkor ide tehetünk egy pohár vizet is és persze egy kis lámpa is helyet kaphat az a tetején.

Persze sokan azt gondolják, hogy a termék teljesen felesleges, hiszen egy pohár vizet simán le lehet tenni az ágy mellé a földre, csak éppen az a helyzet, hogy reggel félig még álomban nagy eséllyel felrúghatod, míg az éjjeliszekrényen tárolva erre nagyon kicsi az esély. Ezenkívül pedig az éjjeliszekrény remek helyet biztosíthat akár egy klasszikus ébresztő órának ”“ igen vannak, akik még erre esküsznek ”“ de természetesen a telefonunk is elfér itt.

Nem csak tárolási funkciója a fontos

A tárolási funkciója vitathatatlan, sőt érdemes lehet olyan darabot választani, amin még fiókok is vannak, ám nem lehet amellett elmenni, hogy dekorációs elemként is kiváló szolgálatot tesz. Ezt a bútordarabot, ugyanis bátran használhatjuk design elemként is: már önmagában is egy jól megválasztott elem megállja a helyét, ám akár elhelyezhetünk rajta egy stílusos éjjeli lámpát vagy akár egy virágot is. Ilyenkor célszerű, ha az ágy és az éjjeliszekrény között van legalább 15-20 cm, nehogy álmunkban, félálomban leverjünk róla valamit.

Mire figyeljünk az éjjeliszekrény kiválasztásánál?

A kiválasztás során mindenképpen ügyeljünk arra, hogy a kiválasztott darab passzoljon a hálószoba többé eleméhez, vagyis legyen teljes a harmónia. Az éjjeliszekrénynek elsődlegesen az ággyal kell kompatibilisnek lennie. Ugyanis meghatározó eleme lehet a hálónak, már amennyiben sikerült stílusban olyan mellett voksolnunk, ami passzol a hálószoba bútor többé tagjához. Kínálatunkban minőségi anyagokból készült termékekkel találkozhatsz, ráadásul szinte minden elképzelhető stílusban találhatsz egy-egy darabot. Legyen szó akár a skandináv, retro vagy éppen barokk stílusról egyet garantálhatunk: nálunk nem ér majd csalódás!

Fantázia szabta határok

Az igazság az, hogy a kiválasztásának tekintetében is gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhat határokat. Hiszen ma már minden létező stílusban lehetőségünk van nézelődni és válogatni. Persze sokan ezt is elhanyagolható tényezőnek tartják, de a helyzet, hogy a hálószoba kialakításának kvázi utolsó lépése bizony a kiválasztás.

Sokan a fiókos verzióra esküsznek, a kínálatunkban található termékeket látva pedig hamar rájöhetsz, hogy mi is ezt részesítjük előnyben. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy te nem rugaszkodhatsz el egy kicsit a valóságtól. Attól, hogy vannak akik úgy gondolják, hogy klasszikus lakberendezési elvek szerint egy hagyományos ágyhoz hagyományos termék dukál, attól te még bátran szakíthatsz ezekkel az elvekkel és voksolhatsz egy modern típusú darab mellet.

Ma az eklektika jegyében merészen felrúghatunk minden létező szabályt, hiszen a lakberendezés egy rendkívül kreatív és sokoldalú iparág, amiben aztán igazán kiélhetjük az álmainkat, már amennyiben van hozzá egy kis affinitásunk. Ugyanis rendkívül meghatározó eleme lehet a hálónak, mi pedig hiszünk abban, hogy minden létező stílust körbe lehet járni e bútordarab kapcsán is. Kínálatunkban megtalálhatod a mára már közkedveltté vált skandináv, de akár a retor vagy neobarokk stílusú éjjeliszekrényeket is. Mi garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni, ráadásul termékeinkre 100 százalék elégedettségi garanciát vállalunk.

Higgy nekünk, ha azt mondjuk, hogy ennek a bútordarabnak is hatalmas szerepe van abban, hogy még otthonosabbá és idillibbé varázsold a környezeted. Ha picike a hálószobád, akkor se feledkezz meg róla, próbáld meg egy kicsi de praktikus darabot választani. Olyat, amin egy olvasólámpa minimum elfér, így amennyiben éjjel ki kell menned a mosdóba nem kell majd botorkálnod.

Ha kicsit nagyobbak a terek, akkor bátran választhatsz egy nagyobb éjjeliszekrényt is, sőt akár az ágy mindkét oldalára elhelyezhetsz egyet-egyet. Pláne, ha párban éltek, így ugyanis mindkettőtök számára lesz egy hely, ahova lepakolhatja a kis személyes dolgait és a villany felkapcsolásához sem kell majd átmászni a másikon. Persze tudjuk, hogy ez elsőre nagyon elhanyagolhatónak tűnik, de hidd el, hogy a hiánya hamar feltűnik majd, így inkább azt javasoljuk, hogy gondolkodj előre és kalkuláld már alapból bele a vásárlásba.

Szűrés
Ár
 (Ft)
17 920 Ft - 433 000 Ft
Éjjeliszekrény szín
Éjjeliszekrény anyag