Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Fésülködőasztalok

Fésülködőasztalt keresel? Ha van központi eleme a hálószobának a hölgyek számára, akkor az nem más, mint az fésülködőasztal.  Tökéletes lehetőséget kínál ahhoz, hogy reggel ott kezd a készülődést és tárold benne a fontos holmijaidat. Kiváló minőségű anyagokból készültek, ezért garantáltan hosszú éveken keresztül megőrzik állapotukat. Ha nálunk vásárolsz, akkor nem csak néhány hónapra veszed meg a bútort.


10termék 110
10termék 110

Ha vonz a csillogás, tekintsd meg luxuskivitelű termékeinket!
”‹Minden nő álma egy ilyen csodálatos darab, mely előtt ülve királynőnek érezheti magát: ezek az asztalok a saját szépségük mellett a hálószoba pazar megjelenését is garantálják. Egy igazi álom a sminkelés előtte!

Minden hálóban jut hely egy fésülködőasztal számára

Amikor lakberendezés merül fel, akkor nőként szinte biztos, hogy felmerül bennünk egy hatalmas gardrób víziója. Egyfelől azért, mert rengeteg alkalommal láttuk a Szex és New York-ot, másfelől pedig azért, mert tudjuk, hogy a ruháink rengetegét csak is egy hatalmas gardróbban tudjuk majd rendszerezni. Persze emellett még rengeteg álmunk van, példának okán ott van az asztal kérdése is. Titkon minden lány álma, amikor pedig saját lakásba költözünk vagy a párunkkal bútorozunk össze újfent felmerül ennek a kérdése. A jó hír pedig az, hogy gyakorlatilag bármilyen kicsi hálóban elfér. Mutatjuk, hogy hogyan!

Akár egy kis beugróban

Ha a szobában van egy felesleges kis felület, akár olyan, ahova eredetileg beépített szekrényt szántatok, de nem lett belőle semmi, akkor ott bizony tökéletesen elfér majd egy fésülködőasztal. Minden nő álma egy ilyen csodálatos darab, mely előtt ülve királynőnek érezheti magát: ezek az asztalok a saját szépségük mellett a hálószoba pazar megjelenését is garantálják. Egy igazi álom a sminkelés előtte!

Egy bőröndben

Ha oda vagy a csináld magad dolgokért, akkor ezt a megoldást imádni fogod. Ráadásul, ha a vintage stílus is közel áll hozzád, akkor szinte biztos, hogy ettől a megoldástól hanyatt esel majd. Mi lenne, ha a fésülködőasztal egy bőröndben kapna helyet. Bizony, jól olvasod! Egy bőröndben. Egész biztos, hogy neked is fekszik a padláson vagy a szüleidnél egy régi használaton kívüli bőrönd. Fogd ezt, kicsit porold le, szerelj az aljára négy lábat, a belsejébe erősíts egy tükröt és tádám, kész is a DIY.

Használd ki a sarkokat!

A lakásokban sokszor merül fel a sarkok kérdése, példának okán a konyhában is, hiszen, ha jól belegondolunk egy-egy kihasználatlan sarokkal csodákat lehetne művelni. A két beugró közti teret simán áthidalhatjuk egy fiókkal, ennél a megoldásnál pedig még lábakra sem lesz szükség. Persze előfordulhat, hogy nem találunk éppen akkora méretű fiókot, mint ami oda kell, de ilyenkor érdemes lehet asztalossal levágatni a lapot. Ha további tárolóra van szükségünk, akkor a tükör fölé el lehet helyezni több kisebb polcot vagy akár sarokpolcot. Hidd el a látvány is magáért beszél majd, neked pedig öröm lesz a reggeli sminkelés.

A tető alatti tér kihasználása

Ha tetőtérben élsz, akkor biztosan te is tudod, hogy a tető ferde síkja nem túl sok mindenre használható, ám egy fésülködőasztal éppen elfér itt. Persze akár bútorral is be lehetne építeni, de ha már amúgy is minden vágyad egy vagány bútor, akkor miért ne valósítanád meg a terveid. Persze itt csak kisebb darabok férnek el, a tető ferde szerkezete miatt, de nagy eséllyel amúgy is csak ülve fogod használni.

Több funkciós Fésülködő Asztal

Ha nincs nagy mozgástered a hálóban, akkor számításba jöhet a többfunkciós asztal is. Vagyis mi lenne, ha az éjjeliszekrényed egyben a fésülködőasztalod is lenne? Ha ágy mellett helyezed el, akkor helyettesíti az éjjeliszekrényt, így ide elhelyezhetsz egy helyes kis olvasólámpát, de egy tükörrel feldobva reggelre hamar funkciót vált és segít majd téged a készülődés kellemes perceiben.

Keskeny helyeken is elfér

Ha nagyon nincs hely a hálóban, akkor a termék kiváltható egy keskeny konzolasztallal is, ami a falra szerelve látja majd el funkcióját. A tükör kerülhet a falra, alá pedig betolható egy háttámla nélküli vagy összecsukható ülőkével bíró szék is. Ez még a legkisebb helyeken is elfér, így ha neked is mini a hálód akkor sem kell lemondanod a termék kényelméről.

Persze, amikor a termék, mint olyan szóba jön fontos, hogy tudd ennek a legfontosabb eleme nem más, mint a tükör. Ami persze minél nagyobb, annál jobb. A tükör végig futhat akár a teljes falon, de helyet kaphat a lebegő polcok mögött is. Funkcionális szerepén túl ezek a tükrök végsősoron a teret is nagyobbítják, így például kicsike hálóban nagyszerű választás lehet, hiszen optikailag egy kicsit csalnak. A fésülködőasztal tekintetében szintén nagyon fontos elem a pult, illetve, hogy hány fiók is kapott rajta helyet, hiszen ide rejtheted majd el az ékszereidet és egyéb más kiegészítőket, amiket mondjuk nem szeretnél szem előtt hagyni.

Fontos, hogy a kiválasztásánál figyelembe vedd a saját igényeidet, hiszen csak az alapján fogod tudni kiválasztani a méretben és stílusban is hozzád illő darabot. Fontos, hogy  az asztal mellett kiemelt figyelmet szentelj a szék, ülőke vagy éppen puff kiválasztásának is, hiszen ezen ülve fogod reggelente kisminkelni magad, ha pedig ez kényelmetlen, akkor az akár az egész napodat megkeserítheti. Ez a te birodalmad lesz, éppen ezért fontos, hogy otthonosan is érezd magad benne. Igyekezz olyan darabokat összeválogatni, amik egy az egyben a te stílusod jellemzik, hiszen csak így tudod majd hosszútávon is jól érezni magad itt.

Kínálatunkban a fésülködőasztalok széles tárházával várunk: nálunk találsz tükrös vagy tükör nélküli verziót is, ráadásul a stílusokat tekintve is többféle verziót vonultatunk fel neked. Számunkra a cél, hogy te megtaláld azt, amit keresel, éppen ezért termékeinkre száz százalék elégedettségi garanciát is vállalunk, így számodra nincs kockázat. 

Szűrés
Ár
 (Ft)
64 899 Ft - 383 290 Ft
Fésülködőasztal szín