Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Hogyan válassz dohányzóasztalt az otthonod stílusa alapján?

2023.05.18 10:40
Hogyan válassz dohányzóasztalt az otthonod stílusa alapján?

A dohányzóasztalok többet jelentenek a reggeli kávéd vagy a kedvenc könyved pihenőhelyénél. A lakberendezés alapvető elemei is egyben, stílusossá és praktikussá téve a nappalit és a dolgozószobát. A dohányzóasztal kiválasztásakor fontos, figyelembe vedd az otthonod stílusát és hangulatát. Íme néhány tipp, amely segít kiválasztani a tökéletes dohányzóasztalt a lakásod megjelenése alapján!!

Dohányzóasztal klasszikus és a hagyományos otthonokban

Ha az otthonod családias jellegű, akkor olyan dohányzóasztalt ajánlott választanod, ami tükrözi ezt az esztétikát. Keress tömör fából készült, vagy díszes faragásokkal ellátott asztalokat. Formáját tekintve a téglalap és a kör alakú dohányzóasztal fogja a leghangulatosabban kiegészíteni az otthonod.

+1 tipp: Ha egy kis eleganciára vágy, fontold meg az üveglapos vagy a fém részletekkel díszített dohányzóasztalokat.

Dohányzóasztal a kortárs stílusú otthonokban

A kortárs stílust képviselő otthonok jellemzően egyszerű vonalakkal, semleges színekkel és minimalista dizájn-elemekkel rendelkeznek. Keress elegáns anyagokból, például üvegből, fémből, vagy hajlított műanyagból készült dohányzóasztalokat. Az egyszerűbb geometrikus formák, mint például a négyzet vagy a kör alakú asztal remekül kiegészíti a kortárs otthonokat.

+1 tipp: Fontold meg a magasfényű vagy a fényes felületű dohányzóasztalokat a látványosság fokozása érdekében.

Dohányzóasztal a rusztikus otthonokban

Ha az otthonod rusztikus vagy vidéki stílusú, akkor természetes anyagokból, például fából vagy kőből készült dohányzóasztalokat keress. Egy újrahasznosított fa dohányzóasztal melegséget és karaktert kölcsönöz minden rusztikus otthonnak.

+1 tipp: Fontolóra vehetsz egy olyan dohányzóasztalt is, amely sérült felületű, vagy kovácsoltvas ékezetekkel rendelkezik.

Dohányzóasztal a bohém otthonokban

A bohém stílusú otthonok gyakran a különböző minták, textúrák és színek eklektikus keverékét képviselik. Amikor dohányzóasztalt választasz egy bohém otthonba, keress olyat, amely vizuálisan is érdekel. Vedd fontolóra a bonyolult, faragott mintával rendelkező felületeket.

+1 tipp: Választhatsz egy színes, mintás terítőt egy egyszerűbb dohányzóasztal lefedésére.

 

Dohányzóasztal a modern otthonokban

A modern otthonok elegáns vonalakkal, geometrikus formákkal és merész színekkel rendelkeznek. Keress olyan anyagokból, például fából, fémből vagy üvegből készült dohányzóasztalt, amely letisztult vonalakkal és egyszerű kialakítással rendelkezik. Egy kör vagy ovális alakú dohányzóasztal vékony lábakkal szépen kiegészíti a modern otthonokat.

+1 tipp: Fontold meg egy élénk, merészebb színű dohányzóasztal beszerzését a további vizuális élmény érdekében.

Dohányzóasztal az indusztriális-ipari stílusú otthonokban

Az ipari stílusú otthonok gyakran rendelkeznek szabadon hagyott téglafallal, fémes elemekkel és nyers fa kiegészítőkkel. Keress hasonló anyagokból készült dohányzóasztalokat. A sérült, vagy az időjárási hatásoktól megtépázott felületű dohányzóasztal még jobban kiemeli a lakótér ipari hangulatát.

+1 tipp: A tovább fokozódó ipari funkcionalitás érdekében megfontolhatsz egy kerekekkel ellátott dohányzóasztalt is.

Összefoglalva, a dohányzóasztal kiválasztásakor fontos, hogy figyelembe vedd otthona stílusát. Ha olyan asztalt választasz, amely kiegészíti a dekorációd, egységes és stílusos életteret hozhatsz létre. Akár hagyományos, kortárs, rusztikus, bohém, modern vagy indusztriális otthonról van szó, van olyan dohányzóasztalunk, amely tökéletesen illeszkedik az esztétikájához!