Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Dohányzóasztalok

A tökéletes dohányzóasztal már csak egy karnyújtásnyira van tőled! Ragadd meg az alkalmat és tekintsd meg kínálatunkat, ahol kizárólag minőségi termékekkel fogsz találkozni. Használd a bal oldali szűrőt, hogy megtaláld a tökéletes dohányzóasztalt pillanatok alatt. Lehetőséged lesz szűrni asztallap szerint, szín szerint, váz anyaga és váz színe szerint egyaránt, hogy megtaláld a tökéletes kombinációt, amely boldoggá fog tenni.  


307termék 136
19
Dohányzóasztal asztallap:
Márvány
Dohányzóasztal asztallap szín:
Fehér
Dohányzóasztal váz anyag:
Fém
184 823 Ft 
149 620 Ft
307termék 136

Modern dohányzóasztalt keresel minőségi kivitelben? Íme az ajánlatunk:

Dohányzó-, vagy lerakóasztalok modern stílusban üveg, festett, króm fém, pácolt vagy magasfényű fa (MDF) vázzal.  

Edzett üvegasztallap víztiszta, piros, bézs, sötét bézs, fekete, szürke vagy fehér színben. 

Négyzet, téglalap, kör vagy  ovális forma bővíthető, vagy variálható, minőségi kivitelben.

Részletekért keresd kollégáinkat, telefon: +361 258 5157 email: caffegold1@gmail.com

Így dekoráld a dohányzóasztalod!

Alapvetően sokféle célt szolgálhat: hiszen hol a poharainkat tároljuk rajta, hol pedig akár a lábunkat pihentetjük rajta. Ha saját otthonunkról van szó, akkor jó eséllyel itt találjuk meg az amúgy könnyedén el-eltűnő távirányítót is, de persze a különböző dekorációk bázisa is lehet. Persze, ha ezek mind egyszerre teljesülnek, akkor könnyedén eluralkodhat a káosz és a nappali területe inkább fog egy bombatámadás helyszínére hasonlítani, mintsem a nyugalom szigetére. Éppen ezért most összegyűjtöttünk számodra néhány olyan alapvető tippet, amiknek a segítségével a kupi és a rendetlenség helyét átveszi a rend és a nyugalom.

A hármas szabály

A lakberendezés számos területén találkozhatunk a hármas szabály elvével, ez pedig az asztal tekintetében is követendő rutin lehet. Legyen szó ugyanis bármekkora asztalról, mindenképpen érdemes lehet maximum három tárgyat tárolni rajta egyidejűleg, így ugyanis egészen biztosan kontroll alatt tudod tartani a dolgokat. Fontos lehet, hogy ezt alapszabálynak tekintsd, ugyanis ehhez mérten tudod rendszerezni a dolgaidat. Persze most felmerülhet benned a kérdés, hogy mi kapjon helyet a tetején. Nos, erre is van pár tippünk! Mutatjuk!

Egy-egy jó könyv

Ha imádsz olvasni és azt gyakran a nappali idilljében teszed meg, akkor szinte törvényszerű, hogy a bútor tetején egy-egy jó könyv pihenjen. Ezenkívül persze a kedvenc magazinjaid is tárolhatod itt, amiket éppen aktuálisan olvasol, ráadásul ezek tökéletes alapot adnak, ha rétegzett dekorálásban gondolkodsz.

Bontsd meg a rendet!

A könyvek kiindulópontnak tökéletesek lehetnek, ám ha minden tárgy négyszögletes az asztalon, akkor azt érdemes lehet valamivel megtörni, hogy ne legyen túl egyhangú. Lehet ez akár egy gömbölyű váza vagy éppen egy gyertya. A lényeg, hogy módosítsd a vizuális hatást.

Így játssz a súlyokkal!

Plusz energiát adhat, ha súlyuk szerint igyekszel variálni a rajta található tárgyakat. A hármas szabály fontos, hogy itt is érvényesüljön vagyis törekedj arra, hogy három különböző súlyú, illetve méretű tárgyat helyezz el az asztalon. Fontos, hogy az elrendezés sem mindegy, ha ugyanis a legmagasabb tárgyat teszel középre, akkor szimmetrikus hatást fogsz elérni, ez esetben azonban célszerűbb az aszimmetriára törekedni.

Egy kis zöld

A növények egyfelől energiával töltik meg az adott teret, másfelől pedig természetességet is kölcsönöznek az adott helyiségnek. A nappali falai közé érdemes lehet egy kis életet is csempészni, vagyis fontos lehet, hogy valamilyen növénnyel próbáljuk meg feldobni a teret. A zöldellő növény természetesen helyet kaphat akár egy üveg dohányzóasztal tetején is, amit még extrába körbe vehetünk fémből vagy akár üvegből készült apróbb dísztárgyakkal is.

A gyertyák kérdése

Vannak, akik megszállottan gyűjtik a gyertyákat és ezzel az ég világon nincs is semmi baj, Már csak azért sem, mert a tetején remek dekorációs elemként funkcionál. Ráadásul a gyertya olyan dekorációs elem, amivel gyakorlatilag soha nem látott magasságokat érhetünk el. Tetszés szerit variálható a mérete a színe, így pedig biztos, hogy még látványosabb lesz a vizuális összhatás.

Négyszögletű asztal esetén

Ha négyszögletes, akkor kettő vagy négy egymással összeillő elemben érdemes gondolkodnunk, mindezt annak érdekében, hogy a végén tökéletes szimmetriát kaphassunk. Az elemeket akár két csoportban is elhelyezhetjük az asztalon, akár úgy, hogy az egyik oldalon egy magasabb váza, míg a másikon egy két-három könyvből álló torony kap majd helyet.

Üveg asztal esetén

Ha üveg dohányzóasztal kerül a nappaliba, akkor bizony nem csak az a fontos, hogy mi van annak a tetején, hanem az is, hogy mi kap helyet alatta. Vagyis érdemes lehet egy dekoratív szőnyeget elhelyeznünk itt, amivel még inkább feldobhatjuk a nappali amúgy is békés miliőjét.

Emeletes megoldás

Manapság rendkívül közkedveltek azok a megoldások, amikor a dohányzóasztalnak külön tároló része is van a lábak között. Ez esetben nem fontos, hogy mindkét szintet megtöltsd, de amennyiben mégis úgy döntesz, hogy igen, akkor érdemes lehet olyan opciót választanod, ahol egymásra tudod pakolni a dolgokat. Egy tároló doboz vagy egy kisebb kosár helyet kaphat az alsó polcon, ami azonnal oda vonzza a tekintete, de közben rendkívül praktikus is, hiszen, aki rendetlenségre hajlamos pillanatok alatt elrejthet itt egy-két apróságot.

Ne gondold túl!

Ha a dohányzóasztal kérdését nem akarod túlgondolni, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha két-három könyvet egymás tetejére halmozol, a tetejére pedig egy vázát vagy egy gyertyát teszel még extrába. Semmi klisé, semmi túlgondolás mégis elképesztő hatásos látványt képes nyújtani. A vázába tehetsz akár vágott virágot is, amivel még inkább emeled a nappali fényét. Hidd el ez a kompozíció már így önmagában is telitalálat.

Ha pedig modern dohányzóasztalt keresel minőségi kivitelben? Akkor íme az ajánlatunk:

dohányzó-, vagy lerakóasztalok modern stílusban üveg, fa, festett, króm fém, pácolt vagy magasfényű fa (MDF) vázzal. Edzett üvegasztallap víztiszta, piros, bézs, sötét bézs, fekete, szürke vagy fehér színben. Négyzet, téglalap, kör vagy ovális forma bővíthető, vagy variálható, minőségi kivitelben. Nálunk garantáltan megtalálod, amit keresel, azt a darabot, ami tökéletes kelléke lehet a te nappalidnak is. Ha lakásfelújításon gondolkozol vagy csak úgy érzed új életet lehelnél a nappalidba, ne habozz, válogass naprakész megoldásaink közül és találd meg a hozzád leginkább illő darabot. Gyere, álmodjuk újra együtt a te nappalidat is. ”‹

Szűrés
Ár
 (Ft)
12 330 Ft - 420 820 Ft
Dohányzóasztal asztallap
Dohányzóasztal asztallap szín
Dohányzóasztal váz anyag
Dohányzóasztal váz szín