Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Étkező Berendezés - Hogyan dobd fel az étkezőt?

2020.10.16 13:14
Étkező Berendezés - Hogyan dobd fel az étkezőt?

Hogyan kezdjük el az étkező berendezés feladatát? Az étkező egyértelműen az a helyiség, amely kiemelt figyelmet igényel a lakberendezés szempontjából. Itt történnek a meghitt családi étkezések, de az ünnepek alkalmával a nagyobb összejöveteleknek is ebben a központi helyiségben történnek meg. Fokozottan fontos tehát, hogy megfelelően és stílusosan rendezzük be. 

Egy jól kiválasztott étkező garnitúra segítségével lenyűgöző hatást tudsz elérni. Cikkünkben olyan alternatívákat osztunk meg, melyek segítségedre lesznek, hogy bearanyozd az otthonod hangulatát. Segítünk neked, hogy könnyen és gyorsan a már meglévő enteriőr design kiegészítéseként egy igazán stílusos és igényes megjelenésű dekoráció szülessen meg. Lássuk, hogyan tehetjük az étkezőt otthonunk olyan szegletévé, amely minden érkező vendég számára maradandó élményt fog nyújtani.

Étkező berendezés - A letisztult skandináv világ

Az étkező berendezés első fókuszpontjába általában az otthonunk központi helyisége.Napjainkban rendkívül népszerű irányzattá nőtte ki magát a skandináv design, amely leginkább a letisztult megjelenésével vált rendkívül közkedveltté. Ha szeretjük a modern lakberendezés nyújtotta alternatívákat, mindenképpen érdemes ezt a kollekciót választanunk.

A Milan étkezőasztal egy igazán kellemes hangulatot csempész az étkezőbe. A minőségre sem lehet panasz, hiszen egy strapabíró fém keret biztosítja a stabilitást. 6 Személy kényelmesen elfér az étkezőasztalon, ezért nem csak a szűk családi étkezések alkalmával, de a nagyobb ünnepi találkozások esetén is kiváló lehetőség. Az asztal mellé designban hozzáillő kiegészítésként ajánljuk a Kris szék kollekciónkat, mely az egyik legkedveltebb termék vásárlóink körében. Masszív és hosszú élettartamú, mindemellett pedig rendkívül kényelmes darab. Biztosan nem lőhetünk mellé, ha ezt a széket választjuk ki az étkezőbe.

Az üveg, mint halhatatlan klasszikus

 

Vannak akik az üveg nyújtotta eleganciára esküsznek, ha az étkező bútor szóba kerül. Szerencsére itt is bőven tudunk válogatni az étkező berendezés világában a szebbnél szebb  asztalok közül, ha szeretnénk megújítani a helyiség megjelenését. Szemben a letisztult skandináv stílussal az ilyen jellegű asztalok a klasszikus stílusú ebédlőkbe is kiváló választást jelentenek.Sokan úgy vélik, hogy ezeket az asztalokat különösebben nem tudjuk feldobni vagy különlegessé tenni, szemben a festett favázas termékekkel. Ezt a sztereotípiát dönti le a például a különleges Lila üvegasztalunk, amely méltán vált rendkívül népszerűvé az ízléses és nem mindennapi megjelenéséből következően. Asztallapja edzett üvegből készült, a  vázát króm alkotja, így meglehetősen tartós, hosszú élettartamú bútordarab. Az üveg által nyújtott elegancia remekül összehangolható egy hasonlóan exkluzív megjelenésű, úgynevezett szánkó talpas szék segítségével. Ha ezt a két stílust vegyítjük egymással, akkor egy igazán különleges design koncepciót alkothatunk, melyben minden vendégünk gyönyörködni fog.

A Fa Étkezőasztal

Nem véletlenül mondják, hogy a fa nem megy ki soha a divatból. A fából készült étkezőasztal szintén rendkívül kedvelt megoldás, hiszen kiválóan illeszkedik a legtöbb stílusú ebédlő helyiség hangulatához. A favázas étkező garnitúra világában is bátran válogathatunk, anélkül, hogy tartanunk kellene a csalódástól.

Egytől egyig páratlan minőségű asztalok, melyek hosszú élettartamuknak és stílusos megjelenésüknek köszönhetik népszerűségüket. Az igazi különlegessége ezeknek a típusú bútoroknak, hogy a legtöbb ismert irányzathoz kiválóan tudnak igazodni. Találkozhatunk modern megjelenésű étkezőasztal kínálattal, de a klasszikus és elegáns stílus kedvelői is számos izgalmas alternatívával találkozhatnak.


Az Étkezőszékek Jelentősége


Bár alapvetően inkább a fotelünkben töltjük egy forró bögre tea társaságában azt az időt, amelyet relaxálásra szánunk, de az étkezőszékek esetében sem szabad elhanyagolni a kényelmi szempontokat. Gondoljunk csak a nagy családi összejövetelekre, amikor a finom ebédet egy kellemes beszélgetés követi az étkezőasztalnál. Az egész esemény hangulatát tönkre teheti egy kényelmetlen, recsegő étkezőszék.

Szerencsére számos olyan megoldás van a piacon, amely nem csak kényelmes, de stílusos és hosszú élettartamú székeket kínál. Egészen a letisztult skandináv stílustól kezdve a klasszikus megjelenés kedvelői számára is bőven vannak lehetőségek.

Összegzés

Összességében tehát érdemes komoly gondot fordítanunk az étkező garnitúra megfelelő kiválasztására, hiszen számos jövőbeli kellemetlenségtől tudjuk megkímélni magunkat. Ha bizonytalan vagy és segítségre lenne szükség bátran keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre és értékes tanácsokkal látnak el, hogyan tedd az otthonod világát még csodálatosabbá:)