Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Hogyan rendezd be a munkakörnyezetedet? - Otthoni iroda tippek

2020.10.16 14:02
Hogyan rendezd be a munkakörnyezetedet? - Otthoni iroda tippek

Otthoni iroda?Ma már egyáltalán nem furcsa, ha valaki otthonról dolgozik, sőt a home office egyre nagyobb teret hódít magának. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az otthon keretin belül is olyan környezet teremtsünk, ahol nyugodtan tudunk dolgozni, ahova van lehetőségünk elvonulni.

Ha a tökéletes irodabútort keressük, akkor pedig az első és legfontosabb tényező az időtállóság, emellett pedig lényeges, hogy megfelelő, inspiratív hangulatot teremtsünk, olyat ahol felszabadulhatnak a kreatív energiák. Tippjeinkkel mos ebben igyekszünk segíteni neked.

Kényelmi kérdés - otthoni iroda 

A jó közérzet elengedhetetlen feltétele a kényelem. Fontos, hogy a székünk megfelelő magasságú legyen, támlája pedig jól támassza a derekunk. Egész nap görnyedten ülni, ugyanis amellett, hogy egészségtelen, borzalmas látvány is. Ha a tökéletes széket keresed, akkor a Premiumbútor kínálatában garantáltan megtalálod, hiszen legyen szó gurulós vagy forgósszékről, légáteresztős vagy szövet kárpitozásúról itt minden igényednek megfelelő termék palettából válogathatsz.

 

No, és persze az asztal

Egészen nyilvánvalóan az iroda berendezésénél az asztal kérdése a legfontosabb. Ez lesz ugyanis a munkabázisod, a hely, ahol a legjobb ötleteid születnek majd, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen asztal mellett teszed le a voksod. Ha te például szeretsz személyes tárgyakat is elhelyezni, akkor mindenképpen egy nagyobb asztalt érdemes választanod, ahol kényelmesen elférsz.

Fontos, hogy az irataid is elférjenek, így célszerű lehet egy fiókos darabot választanod, ahol el tudod rejteni a kíváncsiskodó szemek elől a fontosabb dokumentumokat. Ha a tökéletes asztalt keresed, akkor a kínálatunkban kedvedre válogathatsz és szinte biztos, hogy hamar rábukkansz majd a tökéletesre.

ASZTALAINK >>

Ha tanácsra lenne szükséged: office@goldcaffe.hu

Mindenben rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunk: 06(1)445-0166