Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Puffok

Minőségi puffot keresel? A legjobb helyen jársz. Nálunk óriási választékkal találkozhatsz. Színek tekintetében barna, ezüst, fehér, fekete, kék, piros, rózsaszín, szürke, zöld színek, hogy tökéletesen passzoljon az otthonodhoz. 


91termék 136
5
Magasság (cm):
42
Szélesség (cm):
90
Mélység (cm):
90
140 018 Ft 
133 017 Ft
91termék 136

Puffok és hintaszékek, melyek elhozzák a hamisítatlan kényelem világát az otthonodba. Tartós, minőségi darabok, melyek magukra vonzzák vendégeid tekintetét. Egyedi kialakításuk miatt elvarázsolják a nappalidat. Hintaszék, ülőke, puff  masszív, hosszú élettartamú kivitelezésben. Hűséges társad lesz éveken keresztül a délutáni szieszta vagy kávézgatás alkalmával. Minőségi kialakításuk miatt a hintaszékek ellenállnak a legtöbb környezeti ráhatásnak, ezért ideálisan nyáron a kertbe is kivihetők. Természetesen 100% garancia minden puffhoz és hintaszékhez jár:)

Így dobd fel a nappalid: puff és hintaszék a kényelem jegyében

A nappali berendezése talán az egyik legfontosabb dolog, hiszen nagy eséllyel ez lesz az a helyiség, ahol időnk legnagyobb részét töltjük majd el. Éppen ezért, amikor lakberendezésre adjuk a fejünket, tegyük azt egyedül vagy szakember segítéségével fontos, hogy ne feledkezzünk meg az az apró részletekről sem. A nappaliban a kényelemé a fő szempont: a kanapé kiválasztásáról már esett szó, sőt azt is elmondtuk, hogy mennyire jó választás lehet egy designos fotel, de a puff és egyéb ülő alkalmatosságok még nemigen kerültek szóba.

A kényelem szigete

A nappali egyértelműen az a helyiség, ahol az időnk nagy részét töltjük, hiszen itt nézünk tévét és valószínűleg a baráti, családi események színtere is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy több kényelmes ülőalkalmatosság kapjon itt helyet, így a kanapén túl lehet itt fotel vagy hintaszék, vagy bármilyen egyéb más ülőke, ahol kényelmesen helyet lehet foglalni. A puffok egyértelműen elhozzák a hamisítatlan kényelem világát az otthonodba. Arról pedig már nem is beszélve, hogy ezek a tartós és minőségi darabok nem csak vonzzák majd a vendégeid tekintetét, de akár hosszú éveken keresztül jó szolgálatot tehetnek a számodra.

Egyedi kialakításuknak hála elvarázsolják majd a nappalid. Nálunk mind a más termékek, mind a puffok és ülőkék olyan alapanyagokból készültek, melyeknél fontos volt a hosszú élettartamú kivitelezés. Ezek a darabok garantáltan hűséges  társaid lesznek akár éveken keresztül a délutáni szieszta, kávézás, tévézés vagy baráti csevej alkalmával. Minőségi kialakításuknak hála a hintaszék példának okán ellenáll a legtöbb környezeti ráhatásnak, így akár nyaranta a kertbe is kivihető.

Fontos, hogy illeszkedjen a designba

Amikor választás elé kerülsz, akkor fontos, hogy megvizsgáld az adott darabok mennyire illenek bele az enteriőrbe. Ha példának okán a skandináv stílust követed, akkor célszerű lehet a kiegészítő darabokat, úgy mint az ülőke ez alapján kiválasztani. Egy jó termék nem csak kényelmes lehet, de remekül illeszkedhet az általad megálmodott összképbe is. A nappali berendezése során nyilván több dolgot kell szem előtt tartani, ám fontos, hogy az elemek minden esetben illeszkedjenek egymáshoz, ne legyen semmi, ami kilóg a sorból.

Hiszen a nappali gyakorlatilag az otthon legfontosabb helyisége, az otthon közepe. Itt van lehetőséged lazítani egy fáradt nap után, de ide invitálhatod a vendégeid is. Amikor a nappali bútorzatának kiválasztását fontolgatod, akkor érdemes lehet mind a kényelem, mind pedig a praktikum kérdését körbejárnod annak érdekében, hogy a végén jó döntést hozhass. Fontos, hogy a tér ne legyen túlzsúfolt ez ugyanis raktár hangulatát keltheti. Törekedj inkább a szellős berendezésre, még akkor is, ha több ülőalkalmatosságot választasz.

Akkor inkább legyen egy kisebb kanapé és mellég egy két hintaszék, de fontos, hogy semmiképpen se halmozd feleslegesen az elemeket. A nappali persze lehet bohém vagy elegáns, de akár letisztult is, a lényeg, hogy kölcsönözze az otthon lakójának vagy lakóinak személyiségét. Ha kedveled a művészeteket, akkor választhatsz néhány stílusos falfestményt is, ha pedig kisebb helyiségről van szó, akkor akár bátran játszhatsz a színekkel is annak érdekében, hogy optikailag növeld a teret. Sőt, akár saját készítésű fotókkal is dekorálhatod a falakat.

Emellett pedig fontos, hogy csakis olyan bútor, legyen az kanapé vagy hintaszék tegyük le a voksunkat, amiknek hála még otthonosabb lesz a tér, ha ugyanis olyan darabot választasz, ami nem illik hozzád, az neked sem fog tetszeni, de valószínleg a hozzád érkezőknek is feltűnik majd, hogy valami nem igazán stimmel.

A választás fontossága

Mint minden esetben úgy a kiegészítő bútorok vagy a hintaszék esetében is a lehetőségek tárháza gyakorlatilag kimeríthetetlen. Persze tudatos vásárlóként te biztosan azt hiszed, hogy majd könnyen kiválasztod a megfelelőt, ám amikor meglátod a kínálatot, akkor a bőség zavarában azt sem tudod majd merre kapkodd a fejed.

Annyi a stílus és a forma a hintaszék esetén is, hogy ember legyen a talpán, aki pikk-pakk kiválasztja a tökéleteset. Persze ezeket a döntéseket nem is szabad elkapkodni, hiszen annyi mindentől függ a választás: a nappali többi bútorától, a színektől, az elrendezéstől, hogy óva is intünk attól, hogy elhamarkodott döntést hozz.

Mindenképpen vedd fontolóra elsősorban azt, hogy milyen stílust szeretnél követni, mi az, ami igazán közel áll a szívedhez. Ezután kezd el összeírni, hogy milyen berendezési tárgyakra lesz szükséged. Ha például sok könyved van biztosan kelleni fog egy könyvespolc, a dohányzóasztal szinte evidens és persze a megfelelő ülőalkalmatosságok is. Ilyenkor már csak azt kell számításba venni, hogy a pihenésen túl mire fogod még használni a helyiséget. Ha sokszor van nálad vendégsereg, akkor a kanapén túlmenően fontos lehet beszerezni egy-egy kényelmes hintaszéket, de akár a puff mellett is voksolhatsz.

A lényeg csupán annyi, hogy a tér teljes designja tükrözze a te saját egyedi és megismételhetetlen ízlésed, hiszen végső soron te fogod itt a legtöbb időt eltölteni. Ha pedig nem szereted a helyiség hangulatát könnyen rossz kedved lehet. Ezt pedig te sem akarhatod, igaz?

Szűrés
Puff szín