Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Puffok

Minőségi puffot keresel? A legjobb helyen jársz. Nálunk óriási választékkal találkozhatsz. Színek tekintetében barna, ezüst, fehér, fekete, kék, piros, rózsaszín, szürke, zöld színek, hogy tökéletesen passzoljon az otthonodhoz. 


61termék 136
61termék 136

Puffok és hintaszékek, melyek elhozzák a hamisítatlan kényelem világát az otthonodba. Tartós, minőségi darabok, melyek magukra vonzzák vendégeid tekintetét. Egyedi kialakításuk miatt elvarázsolják a nappalidat. Hintaszék, ülőke, puff  masszív, hosszú élettartamú kivitelezésben. Hűséges társad lesz éveken keresztül a délutáni szieszta vagy kávézgatás alkalmával. Minőségi kialakításuk miatt a hintaszékek ellenállnak a legtöbb környezeti ráhatásnak, ezért ideálisan nyáron a kertbe is kivihetők. Természetesen 100% garancia minden puffhoz és hintaszékhez jár:)

Így dobd fel a nappalid: puff és hintaszék a kényelem jegyében

A nappali berendezése talán az egyik legfontosabb dolog, hiszen nagy eséllyel ez lesz az a helyiség, ahol időnk legnagyobb részét töltjük majd el. Éppen ezért, amikor lakberendezésre adjuk a fejünket, tegyük azt egyedül vagy szakember segítéségével fontos, hogy ne feledkezzünk meg az az apró részletekről sem. A nappaliban a kényelemé a fő szempont: a kanapé kiválasztásáról már esett szó, sőt azt is elmondtuk, hogy mennyire jó választás lehet egy designos fotel, de a puff és egyéb ülő alkalmatosságok még nemigen kerültek szóba.

A kényelem szigete

A nappali egyértelműen az a helyiség, ahol az időnk nagy részét töltjük, hiszen itt nézünk tévét és valószínűleg a baráti, családi események színtere is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy több kényelmes ülőalkalmatosság kapjon itt helyet, így a kanapén túl lehet itt fotel vagy hintaszék, vagy bármilyen egyéb más ülőke, ahol kényelmesen helyet lehet foglalni. A puffok egyértelműen elhozzák a hamisítatlan kényelem világát az otthonodba. Arról pedig már nem is beszélve, hogy ezek a tartós és minőségi darabok nem csak vonzzák majd a vendégeid tekintetét, de akár hosszú éveken keresztül jó szolgálatot tehetnek a számodra.

Egyedi kialakításuknak hála elvarázsolják majd a nappalid. Nálunk mind a más termékek, mind a puffok és ülőkék olyan alapanyagokból készültek, melyeknél fontos volt a hosszú élettartamú kivitelezés. Ezek a darabok garantáltan hűséges  társaid lesznek akár éveken keresztül a délutáni szieszta, kávézás, tévézés vagy baráti csevej alkalmával. Minőségi kialakításuknak hála a hintaszék példának okán ellenáll a legtöbb környezeti ráhatásnak, így akár nyaranta a kertbe is kivihető.

Fontos, hogy illeszkedjen a designba

Amikor választás elé kerülsz, akkor fontos, hogy megvizsgáld az adott darabok mennyire illenek bele az enteriőrbe. Ha példának okán a skandináv stílust követed, akkor célszerű lehet a kiegészítő darabokat, úgy mint az ülőke ez alapján kiválasztani. Egy jó termék nem csak kényelmes lehet, de remekül illeszkedhet az általad megálmodott összképbe is. A nappali berendezése során nyilván több dolgot kell szem előtt tartani, ám fontos, hogy az elemek minden esetben illeszkedjenek egymáshoz, ne legyen semmi, ami kilóg a sorból.

Hiszen a nappali gyakorlatilag az otthon legfontosabb helyisége, az otthon közepe. Itt van lehetőséged lazítani egy fáradt nap után, de ide invitálhatod a vendégeid is. Amikor a nappali bútorzatának kiválasztását fontolgatod, akkor érdemes lehet mind a kényelem, mind pedig a praktikum kérdését körbejárnod annak érdekében, hogy a végén jó döntést hozhass. Fontos, hogy a tér ne legyen túlzsúfolt ez ugyanis raktár hangulatát keltheti. Törekedj inkább a szellős berendezésre, még akkor is, ha több ülőalkalmatosságot választasz.

Akkor inkább legyen egy kisebb kanapé és mellég egy két hintaszék, de fontos, hogy semmiképpen se halmozd feleslegesen az elemeket. A nappali persze lehet bohém vagy elegáns, de akár letisztult is, a lényeg, hogy kölcsönözze az otthon lakójának vagy lakóinak személyiségét. Ha kedveled a művészeteket, akkor választhatsz néhány stílusos falfestményt is, ha pedig kisebb helyiségről van szó, akkor akár bátran játszhatsz a színekkel is annak érdekében, hogy optikailag növeld a teret. Sőt, akár saját készítésű fotókkal is dekorálhatod a falakat.

Emellett pedig fontos, hogy csakis olyan bútor, legyen az kanapé vagy hintaszék tegyük le a voksunkat, amiknek hála még otthonosabb lesz a tér, ha ugyanis olyan darabot választasz, ami nem illik hozzád, az neked sem fog tetszeni, de valószínleg a hozzád érkezőknek is feltűnik majd, hogy valami nem igazán stimmel.

A választás fontossága

Mint minden esetben úgy a kiegészítő bútorok vagy a hintaszék esetében is a lehetőségek tárháza gyakorlatilag kimeríthetetlen. Persze tudatos vásárlóként te biztosan azt hiszed, hogy majd könnyen kiválasztod a megfelelőt, ám amikor meglátod a kínálatot, akkor a bőség zavarában azt sem tudod majd merre kapkodd a fejed.

Annyi a stílus és a forma a hintaszék esetén is, hogy ember legyen a talpán, aki pikk-pakk kiválasztja a tökéleteset. Persze ezeket a döntéseket nem is szabad elkapkodni, hiszen annyi mindentől függ a választás: a nappali többi bútorától, a színektől, az elrendezéstől, hogy óva is intünk attól, hogy elhamarkodott döntést hozz.

Mindenképpen vedd fontolóra elsősorban azt, hogy milyen stílust szeretnél követni, mi az, ami igazán közel áll a szívedhez. Ezután kezd el összeírni, hogy milyen berendezési tárgyakra lesz szükséged. Ha például sok könyved van biztosan kelleni fog egy könyvespolc, a dohányzóasztal szinte evidens és persze a megfelelő ülőalkalmatosságok is. Ilyenkor már csak azt kell számításba venni, hogy a pihenésen túl mire fogod még használni a helyiséget. Ha sokszor van nálad vendégsereg, akkor a kanapén túlmenően fontos lehet beszerezni egy-egy kényelmes hintaszéket, de akár a puff mellett is voksolhatsz.

A lényeg csupán annyi, hogy a tér teljes designja tükrözze a te saját egyedi és megismételhetetlen ízlésed, hiszen végső soron te fogod itt a legtöbb időt eltölteni. Ha pedig nem szereted a helyiség hangulatát könnyen rossz kedved lehet. Ezt pedig te sem akarhatod, igaz?

Szűrés
Ár
 (Ft)
7 929 Ft - 215 383 Ft
Puff szín