Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Nappali Bútor

Keresed a tökéletes nappali bútort? Nálunk az egész helyiséget kompletten be tudod rendezni, szinte pillanatok alatt. Mi az, amit szeretnél megtalálni? Kényelmes és tartós fotel, amely csak és csak a tiéd? Kiváló minőségű, strapabíró kanapé, amelyen elfér az egész család, ráadásul ággyá is alakítható? Talán a megfelelő dohányzóasztal alternatíva után kutatsz, vagy könyveid áhított otthonát keresed egy meseszép könyvespolc képében? Tv szekrény, tv állvány és modern média falak csak arra várnak, hogy hazavidd őket. Ha pedig szeretnél egy igazán különleges és egyedi komód büszke tulajdonosa lenni, azt is megtalálhatod nálunk. Függőfotelek, zsúrkocsik ,puffok és minden, ami csak a tökéletes nappali berendezéshez szükséges. Tekintsd meg kínálatunkat és garantáltan megtalálod, amit keresel!

A nappali az egyik legfontosabb helyisége az otthonunknak. Itt fogadjuk a vendégeket és mi is itt pihenjünk ki egy hosszú nap fáradalmait egy kellemes bögre tea, vagy kávé társaságában. A nappali bútor  jelentősége, tehát megkérdőjelezhetetlen. De hogyan találjuk meg a tökéletes darabot? Nálunk több mint 800 különbözőtermék között tudsz válogatni. 100% garancia és ingyenes visszaküldés minden termékre, amelyet nálunk vásárolsz. Tedd felejthetetlenné a nappalid hangulatát, hogy minden nap érezhesd az előnyeit a helyiség megjelenésének és praktikusságának. 

Mutasd a nappalid, megmondom ki vagy!

A nappali egyértelműen az otthon egyik legfontosabb helyisége. Hiszen ide fogadjuk jó eséllyel a vendégeket és sok esetben mi magunk is itt pihenjük ki egy hosszú nap fáradalmait egy bögre tea vagy kávé társaságában. Éppen ezért a nappali bútor jelentősége is megkérdőjelezhetetlen. Persze ilyenkor azonnal felmerül a kérdés, hogy miként is találhatnánk meg a tökéletes darabot: nos, ebben segítünk mi, hiszen nálunk, több, mint 800 közül választhatsz, ám még mielőtt fejest ugranál a vásárlásba engedd meg, hogy segítsünk egy kicsit.

Bútor a mindenünk

A nappariról mind tudjuk, hogy ez gyakorlatilag az otthon közepe. Itt lehetőséged van lazítani egy fáradt napot követően, ide invitálhatod a vendégeit, a barátaid, de akár egy-egy felejthetetlen házibuli helyszínévé is varázsolhatod egy szempillantás alatt. Amikor a nappaliról beszélünk, akkor igazából két típus említhetünk meg: a klasszikus értelemben vett nappalit és az ún. családos nappalit. Hogy mi is a különbség a kettő között, és hogy teheted mindkettőt vidám hangulatúvá azt máris mutatjuk!

Amennyiben lehetőség van rá célszerű a nappalit külön helyiségként kezelni, vagyis olyan területként, ahova tényleg csak relaxálni járunk vagy családi összejöveteleket szervezünk. Ez a tér, ahol nem alszunk, ahova nem visszük be a többi helyiség zaját. Itt lehet egy kényelmes kanapé, néhány fotel vagy puff, dohányzóasztal, tévészekrény és néhány kisebb polc. Amikor a nappali bútor kiválasztását fontolgatjuk fontos, hogy minden a kényelemről és a praktikumról szóljon, amelyben kiemelt jelentőséget kap a rend.

Kényelmes és minőségi nappali bútor

Egy szellős, jól körül járható nappaliban ugyanis nagyon fontos, hogy tényleg minden a helyén legyen, hiszen ettől lesz annyira komfortos és meghitt. Ha azonban jobban kedveljük a zsúfoltságot, akkor az sem kizárt, hogy a nappali egyszerre az irodánk is, pláne, ha mondjuk otthonról dolgozunk. Azonban ennek kialakítása során is fontos, hogy elkülönüljenek a terek, vagyis egy jól megválasztott bútor sokat segíthet ezen, sőt „válaszfalként” alkalmazhatunk könyvespolcokat is, melyek nem csak különbséget tesznek a téren belüli funkciók között, de még nagyon designosak is.

A nappali kvázi az a hely, ahol megvalósíthatjuk mindazt, amit a többi helyiségben lehetetlen volna. A nappali lehet bohém, elegáns, modern vagy letisztult. Ha hajlunk a művészetek irányába, akkor érdemes lehet néhány vászonképpel vagy festménnyel, de akár saját készítésű fotókkal is feldobni a teret. Ha nagyon helyiségről van szó, akkor bátran játszatunk a színekkel is, hiszen nem törvényszerű, hogy egyszínűek legyenek a falak, sőt akár tapétát is választhatunk, hogy még inkább feldobjuk a hangulatot. Fontos, hogy csakis olyan bútor és kiegészítő dekor elem mellett tegyük le a voksunkat, melyek a mi ízlésvilágunkat tükrözik, máskülönben nem fogjuk magunkat igazán otthon érezni benne, ráadásul a hozzád érkezők is észreveszik majd, hogy valami nem stimmel.

Milyen nappali bútor a tökéletes választás

Persze arra nem mindig van lehetőség, hogy külön helyiséget jelöljünk ki nappali gyanánt, ilyenkor előfordulhat, hogy amolyan családi szobaként funkcionál ez a tér, vagyis jó eséllyel itt alszik is valaki. Ilyenkor érdemes lehet olyan hálószobabútort vásárolni, ami az ágy esetében azt jelenti, hogy legyen összecsukható. Így éjjel nyilván alvásra szolgál, míg napközben be lehet csukni és kanapéként funkcionál. Vagy ha egy viszonylag nagy helyiségről beszélünk, akkor itt is lehetőséged van elkülöníteni a tereket néhány trükkel. A könyvespolc, mint válaszfal lehetőség itt is fennáll. A lényeg, hogy a nappali kialakítsa tükrözze a ti egyedi ízlésvilágotokat. A nálunk található termékekkel felejthetetlenné tehetitek a nappali hangulatát, ha pedig nálunk szerzed be a bútorokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindennap érezni fogod a hely adta előnyöket, mint a megjelenés, mint pedig a praktikum szempontjából. Hiszen bármilyen nappaliról is legyen szó a lényeg, hogy otthonos és kényelmes legyen, egy olyan hely, ahol szívesen ülsz le olvasni, dolgozni vagy ahol szívesen tartasz családi, baráti összejöveteleket is. Egy jól felépített nappali bútor többet mond ezer szónál, ezt ne feledd!

Amennyiben bármi kérdés felmerülne, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre. 

Szűrés