Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Tv szekrény, Tv állvány

Tv állvány után kutatsz? A legjobb helyen jársz. Nálunk nem csak a megszokott tucattermékekkel találkozhatsz, hanem gyönyörű és minőségi olasz komódokkal is, melyek elvarázsolják az otthonod hangulatát. Lépj be a különleges komódok és szekrények világába. Válogass bátran fiókos, magas szekrények, tálalószekrények üveges szekrények között. Színek tekintetében is rendkívül széleskörű a választék. Barna, beton, dió, fehér, fehérített fenyő és sok más izgalmas szín, hogy minden otthon tökéletes legyen.


32termék 132
32termék 132

Nem véletlenül, hiszen a pihentető esti programoknak és vidám hétvégéknek általában elmaradhatatlan pontja a tévézés.
Emellett napjainkban a televízióknak van egy sajátos státusz szimbóluma is.

Bárkinek, aki látogatóba jön, azonnal a tévére téved a tekintete, így igen rossz összhatást keltene, ha a televíziót egy hozzá nem illő tv konzolon tartanánk. A tv állványok az esztétikai kialakításon kívül rendkívül praktikusak is, hiszen stabil rögzítést és kiváló rálátást biztosítanak. 

Tv konzol kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő darabot, mely nem csak hasznos kiegészítő, de nagyban hozzájárul a helyiség megjelenésének tökéletesítésében.
Cégünk honlapján megtalálhatja a már meglévő vagy éppen most vásárolt televízióhoz a stílusban legjobban passzoló állványt! Tekintse meg választékunkat, hogy a kikapcsolódás valóban komfortos legyen!

Így válasszuk ki a megfelelő tv szekrény alternatívát!

Bár a hálószoba kapcsán elmondjuk, hogy mennyire nem tartjuk jó ötletnek itt elhelyezni a tv-t, mos mégis a televízióról lesz szó, ugyanis mi nem vagyunk ellene egyáltalán, csak szerintünk sokkal inkább érdemes a nappaliban elhelyezni azt. Hiszen nincs is annál jobb, mint esténként a kanapén elnyúlva megnézni egy szuper filmet és mi is tudjuk, hogy egy-egy vidám hétvégi program elmaradhatatlan pontja bizony a tévézés. Persze, ahhoz, hogy a tévé megfelelő helyre kerüljön fontos, hogy legyen egy tv állvány vagy tv konzol amin helyet kap. De, hogy mitől függ melyik is fog kelleni neked? Mutatjuk!

A lapos tévéről tudnod kell, hogy akkor érvényesül a legjobban, ha a falra szereljük azt fel, éppen ezért valamilyen tartót is érdemes beszerezni hozzá. Vagyis itt jön képbe a tv konzol, ezekből azonban rengetegféle létezik, éppen ezért az sem mindegy, hogy melyik mellett döntesz, mert könnyedén előfordulhat, hogy bizony elszúrod a méretet. Most megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelned tv konzol, meg úgy általánosságban a tv szekrény kiválasztása során.

A tv, mint státusz szimbólum

Mint az tudvalevő annak idején ritkaságszámba ment, ha valakinek volt tv-je. Olyannyira, hogy a szomszédok rendre azoknál gyűltek össze, aki rendelkezett tv készülékkel. Mára ez persze már csak történelem, hiszen minden háztartásban van legalább egy, de akár több készülék is.

Persze ahogyan azt már említettük a hálóban nem szerencsés elhelyezni, de amennyiben a nappali lehetővé teszi, itt biztosan mindenkinek akad egy, ma már divatos, jó eséllyel okos készüléke. Ezeket a készülékeket lehet akár falra, de akár állványra, szekrényre is elhelyezni, a lényeg csupán, hogy a szoba minden pontjáról jól látható legyen. Ez nagy családi filmnézések alkalmával lehet jelentőségteljes.

Napjainkban ugyanis a televízióknak van egy sajátos státusz szimbóluma is. Bárkinek, aki látogatóba jön, azonnal a tévére téved a tekintete, így igen rossz összhatást keltene, ha a televíziót egy hozzá nem illő tv konzolon tartaná. A tv állványok az esztétikai kialakításon kívül rendkívül praktikusak is, hiszen stabil rögzítést és kiváló rálátást biztosítanak.  Tv konzol kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő darabot, mely nem csak hasznos kiegészítő, de nagyban hozzájárul a helyiség megjelenésének tökéletesítéséhez is.

De, hogyan válasszuk ki a konzolt?

A tv konzol kiválasztása először embert próbáló feladatnak tűnhet, de aztán hamar rájössz, hogy egyáltalán nem egy bonyolult dolog. A legegyszerűbb fali tartók pár ezer forintos tételnek számítanak, de persze a piacon találhatók ennél jóval drágább darabok is.

Ez utóbbiak persze sokkalta többet is tudnak, de amennyiben nem használjuk ki az extra funkciókat, úgy igazából nem lényeges, hogy a nagyon drága mellett voksoljunk. De, mit az amit feltétlen tudnia kell egy állványnak? Az alap nyilván az, hogy tartania kell a tévét, de ezenkívül lehetnek olyan extra igényeink is, minthogy példának okán néha mozgatni szeretnénk a készüléket.

Ez azért lényeges, mert, ha mondjuk konzol helyett tv szekrény mellett döntünk, akkor gyakorlatilag ettől az opciótól megfosztjuk magunkat, hiszen a tv jó eséllyel egy helyben áll majd. Azonban, ha tudjuk, hogy minden bizonnyal szeretnénk forgatni a készüléket, akkor egyértelműen a tv konzol jöhet csak számításba. Persze a kiválasztásnál nagyon fontos figyelembe venni a tv tömegét is, illetve azt, hogy milyen távolságra vannak a tv hátulján elhelyezett rögzítési pontok, ugyanis ez alapján fogjuk majd tudni kiválasztani a megfelelő konzolt is.

A legegyszerűbb megoldás

A legegyszerűbb állványok valóban nagyon baráti áron beszerezhetők, de ezek valószínűleg semmilyen állítgatást nem tesznek majd lehetővé, éppen ezért érdemes lehet ezen a téren egy kicsit drágább, de funkciójában többet tudó darabra. Ha ugyanis dönteni vagy forgatni szeretnéd a készüléket, akkor számodra a középkategóriás tartók jelenthetnek optimális megoldást.

Mi a helyzet a szekrényekkel?

Persze egyáltalán nem törvényszerű, hogy a tv falra szerelt legyen, hiszen manapság számos olyan nappali bútor lehet vásárolni, amibe alapból be van tervezve a tv helye. Ha a design is fontos számodra és szeretnéd, hogy az enteriőr egységes legyen, nem szeretnéd megtörni az egészet egy falra szerelt konzollal, akkor számodra a tv szekrény jelenthet megoldást.

Persze a tv szekrény különálló darabként is megvásárolható, sőt olyan állványok is találhatók a piacon, amik több emeletesek, így akár ha van dvd lejátszód ”“ ami most a reneszánszát éli ”“ akkor azt is el tudod rajta helyezni.  Sőt a tv szekrény alkalmas lehet egyéb design elemek tárolására is, így bátran elhelyezhetsz rajta egy-két vázát vagy gyertyát, akár könyveket is.

Nem kell ragaszkodnod a megszokott régi sémákhoz, hiszen a lakberendezés egy rendkívül kreatív tevékenység, éppen ezért fontos, hogy a tv szekrény kiválasztásakor is körültekintően járj el, hiszen ez csakúgy, mint bármi más a teljes enteriőr részét képezi. Ha pedig szeretsz egy hosszú nap után a nappaliban elnyúlva egy jó sorozat mellett megpihenni, akkor nagyon fontos, hogy a tv készülék úgy helyezkedjen el, hogy például a kanapén ülve is jól lásd.

Mindegy tehát, hogy tv konzol vagy tv szekrény a lényeg, hogy a számodra megfelelő mellett dönts, hiszen a te otthonodról van szó, ahol gyakorlatilag minden kiegészítő, funkcionális és design elem kizárólag a te kényelmedet szolgálja. Nézz szét a kínálatunkban, hiszen nálunk garantáltan megtalálod, amit keresel!

Szűrés
Ár
 (Ft)
66 700 Ft - 534 920 Ft
TV állvány szín
TV állvány típus