Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Bárasztal, bárszék

Nálunk mindent megtalálsz, ami a tökéletes étkezőhöz szükséges. Kiváló minőségű bárasztalok és bárszékek mind azt várják, hogy hazavidd őket. A modern és klasszikus stílus rajongói egyaránt megtalálhatják a tökéletes bútort. Strapabíró kivitel, melynek köszönhetően hosszú éveken keresztül kiszolgálja majd az igényeidet, bármelyik termékünket is választod.

Egy vagány bárszetten gondolkodsz amin stílusosan fogyaszthatod reggeli kávédat vagy szürcsölheted az esti koktélt? Nézz be hozzánk és válaszd a hozzád illő asztalt vagy székeket!

Kicsi konyhába tökéletes választás: ezért legyen bárszetted!

Amikor a konyha, illetve étkező kialakítása kerül a középpontba, akkor mindig nagyon alaposan át kell gondolnod, hogy mik azok a lehetőségek, amikből gazdálkodhatsz. Amennyiben nagy a konyhád, akkor igazából nincs nagyon kérdést, bátran szabadjára engedheted a fantáziád, ám kicsike konyha esetén bizony szükséged lehet némi kreativitásra. Nem szabad akkor sem parkolópályára tenni a kérdést. Hiszen étkezőszettre bármilyen kicsi konyhában szükség van, csak éppen nem mindegy a kivitelezés kérdése.

Ha kicsi a konyha

Ha kicsi a konyha, akkor számodra jó megoldás lehet egy bárasztal, ami pici helyet foglal mégis designos. Persze mielőtt kiválasztod érdemes terepszemlét tartanod és megvizsgálni, hogy mégis mekkora az a terület, amivel gazdálkodhatsz. Ha egyértelműen azt tapasztalod, hogy egy komplett asztal nem fér az étkezőbe, akkor érdemes lehet neked a bárasztal-bárszék kombinációján elgondolkodnod. Persze ez nem jelenti, hogy ne lehetne egy nagyobb étkezőasztalod, hiszen ezeket ma már jó eséllyel összecsukható formában is be tudod szerezni, így egy nagyobb vendégsereg esetén akár a nappaliban is megteríthetsz. A bárszett kitűnő alternatíva viszont azok számára, akik valóban kicsi terekkel rendelkeznek, hiszen példának okán egy panelban vagy éppen garzonban a konyha valószínűleg elég kicsi. A bárasztal-bárszék kettősétől sokan még most is ódzkodnak, pedig a 21. századi trendek szinten már kötelezővé is tették a kis lakásokban, mégis még mindig ragaszkodunk a hagyományokhoz, csak éppen ezek a hagyományok nem biztos, hogy beférnek a mini panelünk konyhájába. Éppen ezért nem árt újra gondolni a saját magunk által létrehozott elvárásokat és felszabadítani némi helyet a térben.

Ez egy élhető alternatíva

Ha kicsi a konyhád, akkor számodra a bárasztal-bárszék kettőse lehet  telitalálat. Hiszen gondolj csak bele: egyfelől rendkívül helytakarékos, másfelől pedig nagyon idilli egy bárszék tetején ücsörögve elszürcsölni a reggeli kávét, miközben a nap első sugarai beszűrődnek az ablakon át. Ha jelenleg csak ketten éltek a pároddal vagy akár egyedül vagy, akkor nincs is szükséged ennél nagyobb asztalra sem pedig székre, hiszen alapvetően felesleges és csak a helyet foglalja. A bárasztal és a bárszék azonban éppen tökéletes méretű, nagyszerűen passzol egy kicsike konyhába, arról pedig már nem is beszélve, hogy egy jól kiválasztott szett mennyit dobhat a lakásod hangulatán.

A lehetőségek tárháza

Bár azt gondolhatnád, hogy a bárasztal kapcsán kevés a lehetőség, ám a helyzet az, hogy ez nem igaz, ugyanis mára már akkorára nőtte ki magát a kínálat, hogy inkább a bőség zavara miatt lesz nehéz a választás. Rengeteg opció közül válogathatsz, a bárasztal-bárszék kombó pedig nagyon költséghatékony megoldás is, így gyakorlatilag több legyet üthetsz egy csapásra. ersze tudjuk, hogy alapvetően mindenkinek az álma egy hatalmas étkezőasztal, ami köré összegyűlhet a család, ám ha, jelenleg egyedül élsz, akkor te is beláthatod, hogy ez teljeséggel felesleges, arról pedig már nem is beszélve, hogy csak a helyet foglalja.

Nagyon trendi

Most lehet még úgy véled, hogy egy kicsi konyhából nehéz kihozni a maximumot, ám ha te is kreatív személynek tartod magad, akkor szinte biztosak vagyunk benne, hogy ez mégis csak sikerülni fog. Hiszen egy kicsike konyha is lehet nagyon trendi és közben praktikus is. Persze ennek átgondolása, kialakítása lehet, hogy némileg több időt fog igénybe venni, de ha van hozzá affinitásod, akkor mi csak biztatni tudunk. Nálunk pedig garantáltan megtalálod azt, amit keresel, hiszen nem titkolt célunk, hogy számodra is megfelelő megoldást biztosítsunk, számodra, aki bizonyosan kicsi terekkel gazdálkodsz. Ráadásként termékeinkre száz százalék garanciát vállalunk, így, ha nem lennél elégedett a kiválasztott termékkel, akkor sem kell attól tartanod, hogy rajtad marad, hiszen gondolkodás nélkül kicseréljük neked egy olyanra, ami sokkal jobban tetszik vagy jobban illeszkedik otthonod miliőjébe. Nem kell félned attól, hogy nem találsz megfelelő garnitúrát az étkeződbe, ugyanis mi a legszuperebb bárasztal-bárszék kombinációját igyekszünk számodra nyújtani. Nézz szét kínálatunkban és álmodd meg velünk az új konyhád! Hidd el, nem fogsz csalódni!

 

 

Szűrés