Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Bárszék

Bárszék a vágyak tárgya? Mi megértünk, hiszen pillanatok alatt fel tudsz dobni vele egy unalmas étkezőt és egy kis különlegességet is csempészhetsz egyúttal az enteriőrbe. Számos paraméterre tudsz szűrni, ha keresed a tökéletes bárszék alternatívát. Használd a bal oldali szűrés boxot, hogy minél gyorsabban megtaláld. Állítható, háttámlás, fix magasságú bárszékek széles választéka vár rád, hogy felfedezd. A színek tekintetében sincs hiány. Barna, bézs,szürke, áttetsző, fehér, fekete kék és piros bárszéken túl zöld és áttetsző is megtalálható nálunk. Ne aggódj, pillanatok alatt fogsz találni megfelelőt a te otthonodhoz is. 


122termék 136
Bárszék szín:
Bézs
Bárszék anyag:
Bársony
Bárszék váz színe:
Fekete
31 100 Ft
34
Bárszék szín:
Fekete
Bárszék anyag:
Szövet
Bárszék váz színe:
Fekete
48 400 Ft 
31 900 Ft
20
Bárszék szín:
Fekete
Bárszék anyag:
Textilbőr
Bárszék váz színe:
Fekete
41 605 Ft 
33 285 Ft
122termék 136

Kutatod az egyedit, a különlegest? Jó helyen jársz:) Tedd izgalmassá az ebédlő hangulatát egy strapabíró és minőségi bárszék segítségével. Kínálatunkban minden stílusra találsz megfelelő terméket. A minimalista, skandináv és klasszikus világ kedvelő számára is tudunk lenyűgöző bárszéket ajánlani. Nézz körbe, nálunk biztosan megtalálod a tökéletes darabot.

Ha kicsi a konyhád, sem kell kétségbe esni

A konyha kialakításának a során a legtöbben nagyon kétségbe tudna esni, ugyanis ez az a helyiség a lakáson belül, ami rendszerint elég kicsi. Persze vannak kivételek, de minek után sokan élnek panelban vagy társasházban jó eséllyel tudják, hogy miről is beszélünk. Ám, ahogyan arról már beszéltünk egyáltalán nem törvényszerű, hogy a kicsike konyha kedvedet szegje, hiszen egy kis kreativitással igenis lehet egy jókora csavart vinni a dologba. Persze azt nyilván tudod a legkisebb konyhában is szükséges az asztal és a szék csak éppen az nem mindegy, hogy ez milyen formában valósul meg. Éppen ezért, szeretnénk mi a segítségedre lenni és megmutatni, hogy egy kis konyhából is ki lehet hozni a maximumot.

A legfontosabb helyiség

Azt már nyilvánvalóan említettük, hogy az étkező, illetve a konyha a lakás két legfontosabb helyisége, éppen ezért elmaradhatatlan igény velük szemben, hogy elegendő hellyel bírjanak. Hiszen nagy eséllyel ezen a platformon történik majd az ételek előkészítése és persze a főzés, mindennek a végén pedig itt is költjük el az ebédet-vacsorát. Ha azonban helyhiány okoz gondot a számotokra, akkor nektek kitűnő választás lehet a bárasztal-bárszék kombináció, ami egyrészt rendkívül helytakarékos megoldás, másrészről pedig nagyon trendi is, így, ha fontos számodra az otthon designjának kialakítása, akkor ezzel nem tudsz melléfogni.

Sajnos manapság valóban csak keveseknek adatik meg, hogy hatalmas tágas konyhával és étkezővel bírjanak, így számukra, számotokra lehet élhető alternatíva a bárasztal-bárszék, hiszen ez kényelmes megoldást nyújt a mindennapokban, ugyanis arra kiválóan alkalmas, hogy itt elfogyaszd a reggelid vagy éppen a vacsorát. A panellakások ugyanis nem igazán alkalmasak arra, hogy a konyhában egy hatalmas aszal és köré hat szék helyet kapjon, így mindenképpen kreatívabb vizekre érdemes evezni.

A megvalósítás kérdése

A bárasztal-bárszék kettősétől sokan még most is ódzkodnak, pedig a 21. századi trendek szinten már kötelezővé is tették a kis lakásokban, mégis még mindig ragaszkodunk a hagyományokhoz, csak éppen ezek a hagyományok nem biztos, hogy beférnek a mini panelünk konyhájába. Ezért nem árt újra gondolni és szakítani ezekkel a saját magunk által generált elvásárokkal és felszabadítani egy kis helyet.

Ez persze nem azt jelenti, hogy hozzád soha nem jöhetnek vendégek, de ezt egy összecsukható asztallal is tudod majd abszolválni. A nappalid jó esetben elég tágas lesz, így a nagyobb vendégsereget is tudod majd fogadni, a rohanós hétköznapokon pedig nem kell a konyhában ügyetlenkedned és átesned a bútorokon, mert rengeteg helyet szabadítasz majd fel a bárasztal-bárszék kettősével.

A bárszett igenis élhető alternatíva

Ha picike a konyhád, akkor számodra ez lehet a legjobb megoldás: eleve gondolj csak bele, mennyire idilli lehet egy bárszék tetején ücsörögve szürcsölni a reggeli kávédat, miközben az ablakon át beszűrődő első napsugarak élettel és jókedvvel tankolják fel a napodat?

Ha jelenleg csak ketten éltek a pároddal vagy akár egyedül vagy, akkor nincs is szükséged ennél nagyobb asztalra sem pedig székre, hiszen alapvetően felesleges és csak a helyet foglalja. Éppen tökéletes méretű, nagyszerűen passzol egy kicsike konyhába, arról pedig már nem is beszélve, hogy egy jól kiválasztott szett mennyit dobhat a lakásod hangulatán.

Rengeteg a lehetőség

A bárasztal, bárszék tekintetében hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy kevés a lehetőségünk, pedig a helyzet az, hogy ez egyáltalán nem igaz, ugyanis lehetőségek tárháza kvázi kimeríthetetlen. Rengeteg féle opció közül van lehetőséged választani, akár nálunk is.

A bárszettek pedig ráadásként rendkívül költséghatékony megoldásnak is számítanak, hiszen töredékébe kerülnek egy-egy nagyobb étkezőasztalnak. Pont ezért abszolút nem kell kétségbe esned, ha csak kicsike konyhával rendelkezel, hiszen némi kreativitással a problémád könnyedén orvosolható. Persze tudjuk, hogy alapvetően mindenkinek az álma egy hatalmas étkezőasztal, ami köré összegyűlhet a család, ám ha, jelenleg egyedül élsz, akkor te is beláthatod, hogy ez teljeséggel felesleges, arról pedig már nem is beszélve, hogy csak a helyet foglalja.

Trendi és praktikus

Sokan úgy gondolják, hogy a kicsi konyhák nem lehetnek szépek, de tudnod kell, hogy ez nem igaz. Egy kicsike konyha is lehet trendi és közben praktikus is. Nyilván ennek átgondolása, kialakítása egy kicsivel több fantáziát igényel, de ha neked eleve van affinitásod a lakberendezéshez, akkor egész biztosan örömödet leled majd a kialakításban.

A bárasztal-bárszék együttese nagyszerű terv és megoldás lehet azok számára, akiknek tényleg kisebb terekből kell élhető területet teremteniük. Ha pedig egy vagány bárszett beszerzésén gondolkodsz, akkor bizony a legjobb helyen jársz, hiszen nálunk rengeteg alternatíva közül válogathatsz.

Ha szeretnéd kényelmesen reggelente elszürcsölni a kávédat, vagy esténként egy pohár bor és egy jó könyv társaságában tölteni az estédet, akkor érdemes lehet körülnézned nálunk, hiszen a bárasztalok és székek széles választékával várunk téged. Nálunk garantáltan megtalálod azt, amit keresel, hiszen nem titkolt célunk, hogy számodra is megfelelő megoldást biztosítsunk, számodra, aki bizonyosan kicsi terekkel gazdálkodsz.

Ráadásként termékeinkre száz százalék garanciát vállalunk, így, ha ne adj isten nem lennél elégedett a kiválasztott termékkel, akkor sem kell attól tartanod, hogy rajtad marad, hiszen gondolkodás nélkül kicseréljük neked egy olyanra, ami sokkal jobban tetszik vagy jobban illeszkedik otthonod miliőjébe.

Szűrés
Ár
 (Ft)
28 200 Ft - 117 731 Ft
Bárszék Típus
Bárszék szín
Bárszék anyag
Bárszék váz színe