Iroda bútor

Berendeznéd az irodát? Szeretnél végre egy strapabíró iroda bútor büszke tulajdonosa lenni? Itt a vissza nem térő lehetőség. Kínálatunkban mindent megtalálsz, mely a tökéletes munkakörnyezethez szükséges. Ergonomókusan kialakított forgószékek, melyek hűen szolgálják használójukat éveken át. Kiváló minőségű íróasztal, mely praktikus is és elegendő tárolási lehetőséget biztosít. Kényelmes tárgyalószékek, mellyel minden meeting önálló élménnyé válik. Ráadásul rendkívül széles színpalettán is kínáljuk neked ezeket a termékeket, ezért nem kell attól tartanod, hogy nem fogsz számodra tökéletes bútort találni. Tekintsd meg bőséges kínálatunkat, melyet országosan kiszállítunk neked.

Tovább

A tökéletes irodabútor kiválasztásánál nem csak az időtállóságra fektettünk nagy hangsúlyt, de a kényelemre is. Nem szabad elhanyagolni a minőség fontosságát is ezeknél a bútordaraboknál, hiszen egy teljes munkaidőt töltünk rajtunk. Páratlan minőségű bútor, amely hosszú éveken keresztül hűséges társ lesz és megőrzi praktikus és komfortos jellegét. Válogass kedvedre termékpalettánkról:)

A tökéletes irodabútor kiválasztása

A  kiválasztás során tudnunk kell, hogy nem csupán az időtállóságra kell fókuszálnunk, hanem a kényelemre is. Sokan elhanyagolható kérdésnek tartják ez utóbbit, pedig az irodabútor kapcsán még kiemeltebb jelentőséggel bír, hiszen egy teljes munkaidőt töltünk rajtunk. Pláne, amikor egyre többen dolgoznak home office, még inkább jelentőségteljessé vált ez a kérdés, hiszen az otthon dolgozást sokan a kanapén ülve művelik, ami lássuk be hosszútávon nem túl jó stratégia, már csak azért sem, mert előbb utóbb tropára megy benne a hátunk. Vagyis egyértelmű, hogy otthonra is kell egy olyan munkabázis, ahol kényelmesen és hatékonyan tölthetjük el a munkára szánt perceket. Persze itt jön a nagy kérdés: de milyen is a tökéletes irodabútor?

Hogyan válasszunk?

Elsősorban fontos, hogy kiválasszuk a megfelelő íróasztalt.Sokan nem is gondolnák, de egy íróasztal csere sokkal produktívabbá képes tenni az embereket, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a munkabázisunk kialakítása. Ahhoz azonban, hogy megtaláljuk a tökéletes asztalt, fontos átgondolnunk a használat jellegét.  Ez röviden tényleg annyit jelent, hogy gondoljuk át alaposan mire is fogjuk használni az íróasztalunkat. Inkább a gép előtt dolgozunk vagy több a papírmunka? Ha az előbbi igaz javarészt, akkor mindenképpen olyan íróasztalt válasszunk, melyet kifejezetten számítógéphez terveztek, már amennyiben asztali gépünk van, úgy ugyanis mindenképpen szükség lesz egy olyan térre az asztal vázában, ahova kényelmesen el lehet helyezni a gépházat.

Ha laptopon dolgozunk, akkor is fontos, hogy egy több fiókos darab mellett tegyük le a voksunkat, ugyanis érdemes a felesleges dolgokat a fiókba tenni, így semmi nem lesz munka közben, ami elterelhetné a figyelmet. Ha azonban több a papírmunka, akkor fontos, hogy nagyfelületű íróasztalt vásároljunk, amelyen gyakorlatilag az összes munkaeszközünk elfér, amire éppen szükségünk lehet. Fontos, hogy a bútordarabban minél több fiókja legyen, ha pedig felváltva végezzük mindkét munkát, sőt akár az ügyfeleinket is itt fogadjuk, akkor célszerű lehet egy L vagy U alakú bútor mellett letenni a voksunkat.

Milyen irodába, mit?

Szintén lényeges kérdés az iroda mérete. Ez akkor is fontos, ha valahol bérlünk egy helyiséget, de akkor is, ha otthon dolgozunk. Utóbbi esetén érdemes a lakásnak egy nyugodtabb pontját kijelölni erre a célra, ráadásul az iroda méretének függvénye a további berendezési tárgyak, kiemelten az íróasztal méretének kiválasztása is. Ha csak kisebb méretű íróasztal vásárlására van lehetőségünk, akkor célszerű lehet a könyveket, magazinokat, munkához szükséges szakmai könyveket egy külön, akár falra tehető polcon tárolni.

Amikor irodabútor vásárlására adjuk a fejünket azt is fontos átgondolni, hogy milyen stílusban is dolgozunk. Van, aki átlátja a káoszt és nem szereti, ha elpakolják a cuccait, de van, aki kizárólag rendben tud dolgozni. Előbbi esetén mindenképpen nagyon felületű asztalt érdemes választani, mert egy ilyenen kényelmesen „szétdobálhatjuk” a cuccainkat. Egyébként is a zseni átlátja a káoszt. Az íróasztal kiválasztásánál nagyon fontosak az ergonómiai szempontok is, ugyanis mindenképpen olyan darab mellett döntsük, ami alatt például kényelmesen a lábunk.

A másik fontos dolog az irodaszék. Hiszen az asztalhoz egyfelől szék is dukál, másfelől pedig ennek kiválasztása is körültekintés igényel, ugyanis egy rosszul megválasztott székkel akár teljesen tönkre is tehetjük a hátunkat, éppen ezért ez egy nem elbagatellizálható kérdés. A széket mielőtt megvesszük próbáljuk ki! Fontos, hogy tartsa a hátat, ha ugyanis sokat dolgozunk ülve, akkor fokozottabban lesz igénybe véve a gerinc, így nem árt ha mondjuk szinkron mechanikával ellátott forgósszéket veszünk.

A kényelem az első

Az ergonomikus kialakítás miatt ugyanis meg lesz támasztva a gerinc, a mechanikák pedig a testreszabhatóságot, míg a háttámla és az ülőlap a dőlésszögének szabályozását biztosítják. Ha tudjuk, hogy napi több órát is eltöltünk ebben a székben ülve, akkor a kényelem további fokozása érdekében érdemes lehet olyan darabot választani, ami fejtámlával, illetve karfákkal is ellátott, hiszen a fejünket is ajánlott egy idő után megtámasztani, annak érdekében, hogy ne fájduljanak meg az izmaink.

A Prémiumbútor kínálatában több tucat asztal és szék között böngészhetsz, amelyek között garantáltan megtalálod azt a darabot, amelyiket te keresed. Legyen szó akár home officeról, akár klasszikus irodai környezetről, mi is persze a bútoraink is készséggel állnak a rendelkezésedre.

Tovább