Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Livia dohányzóasztal ezüst 60 cm
Livia dohányzóasztal ezüst 60 cm
89 700 Ft

Livia dohányzóasztal ezüst 60 cm

A Livia dohányzóasztal értékes és különleges kiegészítője minden modern stílusú térnek. Az edzett üvegből készült kerek asztallapja biztosítja a biztonságos használatát. Ellenáll a törésnek, a karcolásoknak és a repedésnek. A legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a kerete, amely művészi jelleget képvisel. Rendkívül modern formatervezésű és figyelemfelkeltő bútordarab.
megbizhato-webaruhaz
89 700 Ft
Részletek

 

Livia dohányzóasztal ezüst 60 cm

 

  • Mérete: 50 x 60 ( magasság x átmérő )
  • Anyaga: biztonsági üveg, rozsdmentes acél
  • Színe: üveg, ezüst

 

A termék lapra szerelten kerül szállításra, szerelési útmutatót biztosítunk. Akár egy ember is könnyedén össze tudja rakni.

 

Áru kiadás:

 

  • Megrendelésre 1-3 hét.

 

  • 500.000 Ft feletti megrendelés esetén 20% előleg befizetésétől számítva 1-3 hét! Az előleghez szükséges díjbekérőt a megrendelés visszaigazolása után küldjük.

 

Áru átvétel:

 

 

  • Házhoz szállítás

 

Részletekről érdeklődhet:

 

Telefon:

 

  • 061/258-51-57

 

  • 0670/671-66-06

 

E-mail:

 


Összeszerelés előtt kérjük olvassa az alábbi tájékoztatót:

A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgálja át, hogy elégedett-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

 

Nem szeretne bajlódni az összeszereléssel? Vegye igénybe összeszerelési szolgáltatásunkat! Kollégánk profi az általunk forgalmazott bútorok szerelésében!

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást? A pénztárnál egyszerűen csak pipálja be, hogy szeretne árajánlatot kérni az összeszerelésre és kollégáink örömmel segítenek Önnek!

 

Vásárlói vélemények

Adatok
Dohányzóasztal asztallap
Üveg
Dohányzóasztal asztallap szín
Víztiszta
Dohányzóasztal váz anyag
Fém
Dohányzóasztal váz szín
Ezüst
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!