Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Dingo Forgószék Pink
Dingo Forgószék Pink
25 300 Ft

Dingo Forgószék Pink

Dingo Forgószék Pink
Dingo Forgószék Pink

Cikkszám: 201209340442

Dingo gyermek forgószék minden kislány szobájának csillogó ékköve lehet! Ez a varázslatos rózsaszín forgószék, virágos háttámlával és puha rózsaszín ülőkével, igazi álomszerű kiegészítője lehet bármelyik gyerekszobának. A csillag alakú lábazat nem csak stabil alapot biztosít, de hozzáadja azt a kis extra csillogást, ami egy gyerekszobát igazán különlegessé tehet. Tökéletes választás olvasáshoz, rajzoláshoz vagy csak a pihenéshez, a Dingo forgószékkel minden kislány hercegnőnek érezheti magát a saját kis birodalmában. Adj egy mesés fordulatot gyermeked szobájának ezzel a rózsaszín álomforgószékkel!


megbizhato-webaruhaz
25 300 Ft
Részletek

Dingo Forgószék Pink .

Kiváló minőségű, membránszövet ülőfelülete, illetve hálós háttámlája nemcsak pompásan mutat, hanem egyedülállóan tartós is –garantáltan sok éven át lesz gyermeked társa! A praktikum jegyében gázliftes kivitelben készült, ezáltal a magassága rendkívül egyszerűen állítható! Kiváló minőségű váza csillaglábat kapott, kerekekkel felszerelve, amik megkönnyítik a székkel való mozgást! Lepd meg kislányod ezzel a fantasztikus forgószékkel iskolakezdés alkalmából!

Egy igazán lányos széket szeretnéd gyermekednek? A Dingo rózsaszín forgószéke minden lány álma! Rendkívül praktikus, gázliftes kialakításának hála a magassága egyszerűen állítható -így garantált, hogy hosszú évekig kiváló társa lesz majd az íróasztal mellett! Webshopunkban lila, zöld, illetve fiús szürke és kék színben is megtalálod!

Részletek:

  • mérete:41x56x86-98cm
  • színe:pink
  • anyaga: membránszövet, háló
  • terhelhetősége 80 kg
  • a forgószékkel való helyváltoztatást a csillaglábra szerelt kerekek segítik

A rendelés teljesítése: (300 000.-Ft feletti vásárlás esetén az 20% előleg beérkezése után) 10-21 nap.

Áru kiadás:

  • Rendelésre 10-21 nap.

Áru átvétel:

Lépjen velünk kapcsolatba bármilyen kérdése van termékeinket és szolgáltatásainkat illetően 8-17 óra között az alábbi telefonszámokon:

Telefon:

  • 06(1)445-0127
  • 06(70)384-5539

Amennyiben a fizetési módnál az utalást választja, várja meg az előlegszámlát, melyet e-mailen keresztül küldünk!A termékhez stílusában illő bútorokért nézzen körbe webáruházunkban!

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Ifjúsági és gyerek forgószékek webáruház - Gold Caffé Kft Web: www.halmarbutor.hu e-mail: office@goldcaffe.hu


Összeszerelés előtt kérjük olvassa az alábbi tájékoztatót:

A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgálja át, hogy elégedett-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

 

Nem szeretne bajlódni az összeszereléssel? Vegye igénybe összeszerelési szolgáltatásunkat! Kollégánk profi az általunk forgalmazott bútorok szerelésében!

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást? A pénztárnál egyszerűen csak pipálja be, hogy szeretne árajánlatot kérni az összeszerelésre és kollégáink örömmel segítenek Önnek!

 

Vásárlói vélemények

Adatok
Magasság (cm)
86-98
Szélesség (cm)
41
Mélység (cm)
56
Ifjúsági szék szín
Rózsaszín
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek