Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Kanapék

Kanapé lenne a vágyaid forrása? Nálunk garantáltan megtalálod, amit keresel. Ha kutatod a kényelem, a design és a stílus tökéletes megtestesülését, akkor nézz körbe kanapéink között. Mind a modern, mind a skandináv, mint a klasszikus stílusú enteriőr számára kínálunk izgalmas alternatívákat. Színek tekintetében is rendkívül széles palettán tudsz válogatni nálunk. Bordó, fekete, sárga, curry, türkiz, zöld és sok más szín megtalálható a kínálatban. 


83termék 136
83termék 136

A kanapé az egyik legmeghatározóbb eleme a nappalinknak. Ide ülünk le a családunkkal, barátainkkal egy kellemes beszélgetésre vagy teázásra. Fokozottan fontos tehát, hogy megfelelően kényelmes és tartós darabot válasszunk. Kínálatunkban kizárólag minőségi kanapé kaphat helyet, amely még alvásra is kiváló alternatíva lehet vendégeidnek. Találkozhatsz az összes népszerű stílusvilággal termékeink között. Közel 80 különböző típusú kanapé közül, biztosan megtalálod a tökéletes darabot a nappalidba. 100% garancia és 30 napos ingyenes visszaküldés. 

Tippek és trükkök: így válasszunk jó kanapét!

Mint minden más esetében úgy a kanapé választék tekintetében is a lehetőségek tárháza kvázi kimeríthetetlen.   Persze tudatos vásárlóként lehet te is azt gondolod, hogy csak bemész a boltba és pikk-pakk kiválasztod a megfelelőt, ám az ülőgarnitúra választék akkora, hogy bizony könnyű elveszni a lehetőségek sűrűjében. Hiszen annyi a stílus és a forma, a színről és a kárpitozásról pedig már nem is beszélve, hogy ember legyen a talpán, aki könnyen teszi le a voksát egy mellett. Éppen ezért most összegyűjtöttünk neked néhány tippet és tanácsot, ami számodra is megkönnyítheti a megfelelő ülőalkalmatosság kiválasztását.

Nehéz választani

Mi pontosan tudjuk, hogy egy modern termék kiválasztása embert próbáló feladat. Már csak azért is, mert jó eséllyel az ülőgarnitúra ”“ ami nappalink éke lesz ”“ nem csak néhány évig lesz használatban, hanem akár évtizedekig is jó szolgálatot tehet a számunkra. Éppen ezért fontos, hogy a kiválasztásánál körültekintően járjunk el. Íme, néhány fő szempont, melyet figyelembe véve a kiválasztása gyerekjátéknak fog majd tűnni.

A méret a lényeg?

A kiválasztásnál az elsődleges szempont egyértelműen a méret kérdése. Egyfelől ez a helyiség méretének is a függvénye, másfelől azt is ki kell találni, hogy hány személyeset is szeretnénk, illetve, hogy extra funkciói között szerepeljen-e az ággyá alakíthatóság. Ha sokszor járnak nálunk vendégek, akik ott is alszanak, akkor fontos lehet, hogy az ülőgarnitúra kinyitható legyen, így könnyedén el tudjuk szállásolni majd a vendégeket. A méret azonban a tekinteteben is fontos, hogy tudunk-e körülötte közlekedni, ehhez pedig először is fel kell majd mérned a rendelkezésre álló teret. Ha ezzel meg vagy, akkor jöhet a tervezés!

Ha nagy a nappali

Ha nagy a nappalid, akkor alapvetően könnyebb dolgod lesz, hiszen nincs megkötve a kezed, már, ami a kanapé méretét illeti. Persze ilyenkor érdemes átgondolni, hogy  szeretnél-e más ülőalkalmatosságot is a nappaliba, illetve, hogy milyen egyéb más bútorok kapnak majd itt helyet. Találd ki, hogy hova szeretnéd a dohányzóasztalt, esetleg a könyvespolcot, tévé állványt és ennek függvényében határozd meg a méretét, illetve annak elhelyezkedését is. Jó megoldás lehet egy L-alakú változat, ami egyfelől központi eleme lesz a helyiségnek, másfelől legalább négy-öt ember kényelmesen le tud ülni rajta.

Ha kicsi a nappali

Ha kicsi a nappalid, akkor valamivel korlátozottabbak a lehetőségeid, de ne aggódj ez még nem jelenti azt, hogy nem tudod stílusosan berendezni a teret. Sőt! Csak egy kis kreativitásra lesz hozzá szükség, de igenis egy picike nappali is lehet lenyűgöző. Ilyenkor nyilván egy kisebb darab lesz a jó megoldás: egyfelől azért, mert kisebb a tér, így hangsúlyosabb szerepet kap majd az ülőgarnitúra az enteriőrben, másfelől pedig azért. mert egy nagyobb darab jó eséllyel az egész teret kitöltené.

Ha kicsi méretű a nappali, akkor érdemes lehet egy keskenyebb, akár kartámlás darabot választani. Ezek a design darabok kicsi helyet foglalnak, mégis varázslatos hangulatot kölcsönöznek a szobának.

Mindent pontosan mérj le!

Mielőtt vásárlásra adod a fejed fontos, hogy tisztában legyél a szoba pontos méreteivel, ugyanis csak ezek tudatában fogod tudni kiválasztani a megfelelő darabot. Fontos, hogy lemérd az a ajtón is befér-e majd a kiválasztott ülőgarnitúra, hiszen valószínűleg csak ezért nem akarsz majd falat bontani. Ezenkívül érdemes a fordulókat és a folyosókat is ellenőrizni, nehogy valahol szállítás közben elakadjon.

A pozíció

Ez szintén kardinális kérdés, hiszen érdemes funkcióját tekintve elhelyezni a terméket. Ha példának okán a nappaliban többnyire tévézel, akkor jó ötlet lehet egy egyenes termékben gondolkodni, amit szembe tudsz helyezni a tévé képernyőjével. Ha azonban a nappali inkább a meghitt baráti beszélgetések színtere, akkor érdemes lehet inkább egy L-alakú kanapéra beruházni, amit egy asztal köré is el tudunk helyezni.

Szövet vagy bőr kárpit legyen?

Ez szintén egy olyan kérdés a választás tekintetében, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen. Ha vannak gyermekeid vagy éppen háziállatod, akkor érdemes lehet a velúr kárpittól tartózkodni, ugyanis ez rendkívül sérülékeny. A bőr persze minden stílushoz illeszkedik, ezenkívül pedig az idő múlását is remekül viseli, ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor fontos megemlíteni, hogy rendkívül könnyen tisztítható is, vagyis szerintünk minden szempontból kitűnő választás. Mivel a bőr természetes anyag, így a hangulata is melegséget sugároz, a tapintása kellemes, az pedig már csak a hab a tortán, hogy egy bőr kanapé mennyire nagyon elegáns. Persze a szövet is lehet kényelmes megoldás, hiszen puhasága otthonos érzést biztosít, télen pedig még melegebb érzetet is ad, nyáron pedig nem tapad a bőrhöz. A kárpit választásnál érdemes pro kontra listát írni, annak érdekében, hogy a legjobb döntést hozd meg.

No és a színek?

Ezt szándékosan hagytuk a végére, no de nem azért, mert elhanyagolható kérdés lenne. NE,, sőt. a színek kérdése ennek a terméknek a tekintetében talán a legfontosabb. Az egész helyiség hangulatát megalapozza, ha pedig a színek nem harmonizálnak, akkor annak nagyon rossz, hangulatgyilkos vége lehet.  A szín fontos, hogy jól kiegészítse az enteriőrt, hogy harmóniában legyen az egész helyiséggel, a benne található bútorokkal és a falak színével. Emellett fontos, hogy tükrözze a te személyiséged és stílusod is, hiszen nagy eséllyel ebben a helyiségben töltöd majd el a legtöbb időt, a hálószobát követően.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
113 900 Ft - 636 900 Ft
Kanapé szín
Kanapé anyag
Sarokkanapé tulajdonságok