Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Prémium bútorok háttere

2021.10.29 09:59
Prémium bútorok háttere

Prémium bútor termékeink között böngészve biztosan felmerült már benned is a "hogyankészült" gondolata. Mostani cikkünk segítségével etéren szeretnénk némi bepillantást nyújtani a színfalak mögé, vagyis megmutatni, hogy mire van szükség a képen látható prémium bútor elkészítéséhez.

A képen látható Zarina bárasztal kiváló minőségű, matt üveglappal készült, fémszerkezetű talppal szerelt asztal. Éttermek, kávézók, bárok termeit ékesítheti modern, valamint igazi prémium bútor hatását keltő megjelenésével. Elegáns és minimalista stílusú talpazattal készül, melynek elkészítése nagy szakértelmet igénylő feladat.

Egy ilyen állvány elkészítéséhez mindenekelőtt szükséges egy jó minőségű szalagfűrész. Persze a szalagfűrész feladatát egy sarokcsiszolóval is ki lehet váltani, de korántsem lesz olyan pontos a kivitelezés, mint szalagfűrész használatával. Ezen felül szükség van egy hegesztőgépre is, melynek segítségével egybe olvaszthatók a különböző fém alkatrészek.

Oszlopos fúró használatára is szükség lehet

Fémből készült prémium bútorok esetén a megfelelő szalagfűrész alkalmazásán túl gyakran lehet szükség az előállításhoz egy oszlopos fúró bevetésére is. Oszlopos fúró segítségével méretpontos, kiválóan precíz furatok készítése kivitelezhető. Egyetlen lakatos műhely, vagy gyártó üzem sem létezhet oszlopos fúró nélkül.

Oszlopos fúró segítségével bármilyen méretű furat készíthető, bármilyen fém alkatrészbe. Ilyen fémipari masinák használatával mindenfajta furatkészítés, vagy furatbővítés egyszerűbb és gyorsabb feladat.

Megjegyzés: gyakori, hogy oszlopos fúró segítségével készítenek műanyag elemek, alkatrészek számára is megfelelő furatokat.

Szalagfűrész használati előnyei

Szalagfűrész használata sokban megkönnyít bárminemű lakatos munkát, illetve nagymértékben gyorsítja is azt. Ezen felül, ha szalagfűrész segítségével történik a munkadarabok méretre darabolása, az garantáltan pontos illesztéseket tesz lehetővé. 

Egy fémipari szalagfűrész képes olyan precíziós vágásokra, hogy az különösebb utómunkálatot sem igényel. Egy ilyen szalagfűrész költséges és hosszútávú befektetés, így főként vállalkozók, szakemberek, profi barkácsolók engedhetik meg maguknak, persze így van ez egy minőségi hegesztőgép esetén is.

Prémium bútor szalagfűrész segítségével

Fontos tudni tehát, hogy egy prémium minőségű, fémből készült bútor elkészítése sok szakértelmet, tapasztalatot, megfelelő fémipari gépet, valamint erőforrást igénylő feladat. Ilyen minőségű kivitelezésre ugyanis csak megfelelő háttér mellett van lehetőség. 

Gyártóink, illetve webáruházunk termékei csakis kiváló minőségű alapanyagokból, profi szakemberek keze által, a lehető legmagasabb minőségben készülnek el.