Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Ifjúsági ágyak

Ifjúsági ágyak többféle szín és méret variációban. Nálunk garantáltan megtalálod a tökéletes ágyat, melyben kényelmes és pihentető alvást garantálhatsz a gyermekeidnek. Színek tekintetében is rendkívül széles palettán tudsz válogatni. Fehér, fekete,Rózsaszín és szürke variációk között tudsz válogatni, így könnyedén megtalálhatod a számodra ideális variánst a termékpalettánkon.


19termék 119
19termék 119

A megfelelő ifjúsági ágy kiválasztásával sokat tehetünk azért, hogy gyermekünk megfelelően kipihenje magát és energetikusan ébredjen reggelente. Tudjuk, hogy az alvás rendkívül fontos, ezért nem bíztuk a véletlenre. Csak és kizárólag minőségi anyagokból készült ifjúsági ágy kerülhet fel a termékpalettánkra. Hosszú élettartamú, strapabíró gyerekbútor, kényelmes matraccal.

Így vásároljunk jó gyerekágyat nyolc lépésben

A megfelelő ifjúsági ágy kiválasztásával sokat tehetünk azért, hogy gyermekünk megfelelően kipihenje magát és energetikusan ébredjen reggelente. Tudjuk, hogy az alvás rendkívül fontos, ezért nem bíztuk a véletlenre. Csak és kizárólag minőségi anyagokból készült ifjúsági ágy kerülhet fel a termékpalettánkra. Hosszú élettartamú, strapabíró gyerekbútor, kényelmes matraccal. De, hogy mik is a megfelelő ifjúsági ágy kiválasztásának alapvető szempontjai? Máris mutatjuk!

Az egészen egyértelmű, hogy a gyermekének mindenki a legjobbat szeretné, így az sem mindegy, hogy milyen termék mellett tesszük le a voksunkat, vagyis nem mindegy, hogy milyen ágyat vásárolunk neki. Egy jól megválasztott ifjúsági ágy ugyanis akár egészen tinédzser koráig elkísérheti majd, éppen ezért nagyon fontos, hogy most milyen döntést is hozunk meg. Ebben szeretnénk egy picit a segítségedre lenni, ugyanis néhány pontban összeszedtük mire is érdemes figyelni az ifjúsági bútor, illetve a kiválasztás során.

Mérd fel a terepet!

Az első és legfontosabb, hogy alaposan mérd fel a gyerekszoba paramétereit, hiszen csak a pontos méretek tudatában fogsz vagy fogtok tudni megfelelő méretű ágyat is választani. Nézz alaposan körbe! Mekkora helyünk van, hol van az ablak, a radiátor, mennyire mozgathatók a már a szobában jelenlévő bútorok. Sokan például ódzkodnak tőle, hogy az ágyat a fűtőtest mellé helyezzék el, ugyanis a nagyon meleg negatívan befolyásolhatja a gyermekek alvását is. Ha egy mód van rá az ágyat inkább az északi ”“ hűvösebb ”“ falon helyezzétek el.

A stílus

A fiú szobák kékek, a lány szobák rózsaszínek korszaka már lejárt. Ha már nagyobbacska gyermeked szobáját szeretnéd berendezni, akkor pedig pláne. A négy-öt éves gyerkőcök ugyanis már rendelkeznek kiforrott véleménnyel. Persze tudjuk, hogy ez kicsit bután hangzik, de hidd el, hogy így van, így bátran vond be őt is alkotó munkába, a gyerekágy kiválasztásába, hiszen végső soron ő fog benne aludni, neki fog jó szolgálatot tenni. A négy-öt évesednek pedig szinte biztos, hogy van kedvenc mesehőse, így nyugodtan rugaszkodjatok el a valóságtól, nézettek körül a piacon, hiszen ma már gyakorlatilag minden témában lehet találni egy szuper tapétát, így, ha például a lányod imádja a Jégvarázst, miért ne kaphatna jégvarázsos tapétát?

A színek

Nyilvánvalóan szülőként neked is van beleszólásod abba, hogy milyen színű is legyen az adott bútor, de hidd el, hogy sokkal élvezetesebb lesz, ha a gyerkőccel együtt rendezitek be a teret. Egyrészt érezni fogja, hogy felelősséggel bánsz vele, ez pedig kihat majd a későbbi önálló életére is, másrészt közelebb is hoz benneteket egymáshoz.

Nyilván igyekezzetek olyan színű bútordarabokat választani, ami alapból illik a szoba designjába, ami viszont nagyon fontos, hogy a gyerekszoba bútorai akár színezve, akár lakkozva vagy pácolva vannak, mindenképpen ügyelj rá, hogy ezek az anyagok gyerekbarátok legyenek. Ez egész pontosan annyit jelent, hogy ne legyen az anyag mérgező vagy ártalmas. Jó megoldás lehet például a vizes alapú felületkezelő, mert ezek egyáltalán nem ártalmasok az egészségre.

Miből legyen az ágy?

A gyerekágy kiválasztásánál kardinális kérdés, hogy na de miből legyen az ágy, ez pedig nem csupán anyagi jellegű kérdés. Célszerű lehet tömör fa ágyat vagy ágykeretet választani, ezek élettartama ugyanis jóval hosszabb és előfordulhat, hogy a most kiválasztott ágyat a gyerkőc, akár tizennégy-tizenöt éves koráig használni fogja majd, így nagyon fontos, hogy időtálló darab mellett tegyétek le a voksotokat. Sőt, egy ilyen termék akár generációkon keresztül öröklődhet is, így jól fontoljátok meg a vásárlást.

Leesés gátló

Ha még picike gyerkőcről van szó, akkor fontos, hogy olyan ágyat válassz, ami leesés gátlóval van ellátva. Ezzel ugyanis rengeteg éjszakai balesettől kímélhetitek meg magatokat. Ha a gyerekágy hosszabb időre veletek marad, akkor a későbbiekben már nem lesz szükség a leesés gátlóra, ám ezeket könnyedén el lehet távolítani.

Tárolóval ellátva

A  kiválasztás során célszerű lehet olyan darabot választani, ami tárolófelülettel is ellátott, így ugyanis könnyedén elpakolhatjuk az ágyneműket, de akár ide tehetjük a gyerkőc olyan játékait is, amikhez gyakorlatilag hozzá sem nyúl. Sőt, akár azokat a ruhákat is elrejthetjük itt, amiket a gyermek az adott szezonban biztosan nem fog hordani.

A matrac kérdése

Csakúgy, mint a felnőttek esetében a gyerekágy kapcsán is nagyon fontos a matrac kérdése, hiszen lényeges, hogy a gyermek kényelme is biztosított legyen. Ettől nagyban függ az alvás minősége, azt pedig bizonyára te sem szeretnéd, ha a gyermeked már ideje korán alvásproblémákkal küzdene.

Manapság már számos verzióban lehet matracot beszerezni, a gyerekek esetében is jó megoldás lehet a memóriahabos verzió. Ezenkívül célszerű lehet olyat választani, ami mosható huzattal bír, ez a kisgyerekeknél nagyon hasznos tud lenni.

Hol juthatsz hozzá?

Ha vásárláson gondolkodsz, akkor van számodra egy jó hírünk: webáruházunkban a gyerekágyak és ifjúsági bútorok széles választékával várunk, ahol élhetsz az online vásárlás kényelmével, hiszen nem kell a hatalmas áruházakat végig rohanva keresned a megfelelőt.

Nálunk tucatnyi alternatíva közül választhatsz és mivel termékeinkre száz százalék garanciát vállalunk és rizikóznod sem kell, hogy esetleg a kiválasztott termék a nyakadon marad, már amennyiben nem tetszik. Nálunk rengeteg lehetőség közül válogathatsz, olyan időtálló darabok közül, amik a gyermekedet akár egészen a fiatal felnőtt koráig elkísérik majd.

Szűrés
Ár
 (Ft)
61 607 Ft - 227 069 Ft
Ifjúsági ágy szín