Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Dekoráció

A kerti dekorációk kihelyezése nagyszerű módja annak, hogy otthonos hangulattal gazdagítsd az erkélyed és a balkonod, vagy annak, hogy egy kis személyiséget vigyél a kertedbe. A kis kültéri szobroktól és tálkáktól kezdve a hamutartókig és mécsestartókig számtalan lehetőség közül válogathatsz.


53termék 136
53termék 136

Melyik a legnépszerűbb kerti dekoráció?

Az egyik legnépszerűbb kültéri dekoráció a kerti szobor. Ez a kis figuráktól kezdve a nagy, drámai darabokig terjedhet, és ezek biztosan nagy feltűnést keltenek. A kerti szobrok sokféle anyagból kaphatók, többek között kőből, fémből és kerámiából. Használhatók arra, hogy eleganciát és kifinomultságot kölcsönözzenek a kertednek, vagy hogy vidám és játékos hangulatot teremtsenek.

Egy másik népszerű kerti dekoráció a szökőkút és madárfürdő. Ezekkel is megnyugtató hangulatot adhatsz a kertednek, és persze vízforrást biztosítasz a madarak és más vadon élő állatok számára. (Akik majd biztosan szívesen visszajárnak majd, így élettel és madárcsicsergéssel töltik meg a kerted!)

A kerti dekoráció a részletekben is ott rejlik!

A kínálatunk megtervezése közben ügyeltünk a részletekre, ezért csak olyan termékekkel találkozhatsz, amire szinte biztosan szükséged lehet. Ilyen például a sörnyitó, a tűzifatároló, a bortartó, a hamutál, de még a mécsestartó is. Így már biztosan nem kell aggódnod amiatt, hogy mindent beszereztél-e, mivel ha mégsem, akkor egy helyről azonnal megrendelheted a hiányzó eszközöket!

A személyes kedvencünk: a kerti mécses

A kerti mécsesek és gyertyatartók gyönyörű és funkcionális kiegészítői bármely kültéri térnek. Meleg és hívogató hangulatot kölcsönöznek a környezetnek, valamint meghitt légkört teremtenek.

Az üveg gyertyatartók népszerű választásnak bizonyulnak, ha kültérről van szó, mivel erősek és időjárásállóak. A kínálatunkban található mécsesek kiváló minőségű üvegből készültek, ami ellenállóvá teszi őket a karcolásokkal és a töréssel szemben még szélsőséges hőmérsékleten is. 

Az üveg gyertyatartók egyik előnye, hogy átlátszóak, és átengedik a gyertya fényét, amivel nagyobb területet világítanak meg.

Hogyan tehetem még színesebbé a kertem?

Ha még több színt szeretnél a kerti dekorációdba vinni, azt ajánljuk, hogy ültess el színesen virágzó növényeket, valamint válassz élénk színű kültéri szöveteket (például párnákat, pokrócokat), esetleg fesd át a meglévő bútoraidat!

Hogyan dekoráljam a kis méretű kertem? 

Kis kertek esetében a kevesebb néha több elvet kell követned. Így általában egy kisebb szobor vagy egy színes virág is tökéletesen fel tudja dobni az üres területet.

Hogyan tartsam karban a kerti díszeket?

A kerti dekorációk karbantartása a dekoráció típusától függően változik. A fémdíszeket például rozsdagátló bevonattal kell kezelni, míg a fadíszeket olajozással lehet megóvni. Az üvegdíszeket rendszeresen tisztítani kell a szennyeződések és a kosz eltávolítása érdekében. Mindenképpen olvasd el és tartsd be a kerti dekorációkhoz mellékelt ápolási utasításokat, hogy azok szépek maradjanak és sokáig szolgáljanak a kertedben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
660 Ft - 25 400 Ft
Típus