Karácsonyi ajándéktippek későn „ébredőknek”

Karácsonyi ajándéktippek későn „ébredőknek”

A karácsony most már tényleg rohamtempóban közeleg és ilyenkor már a boltok telis tele vannak idegesen vásárló tömegekkel. Ha te nem szeretnéd magad kitenni a tömeg okozta stressznek, de utolsó pillanatra sem hagynád a tökéletes ajándék kiválasztását, akkor van számodra egy remek alternatívánk: nézz körül webshopunkban, klikkelj az Alessi termékekre és találd meg a család minden tagja számára a legnagyszerűbb ajándékot. Mai bejegyzésünkben adunk néhány szuper tippet is.

 

Alessi Juicy Salif citromfacsaró

Karácsonyi ajándékot választani egyáltalán nem könnyű, éppen ezért sokan igyekeznek hamar letudni és megveszik valakinek a századik tusfürdőt vagy testápolót. Pedig mennyivel jobban örülne az ajándékozott, ha valami egyedi, személyre szóló ajándékkal lepnéd meg. Az Alessi kollekciót épp ezért hoztuk létre, hiszen csupa olyan terméket tartalmaz, amik egytől egyik különlegesek, ezáltal pedig egészen biztosan megtalálod köztük azt, aminek szeretted is nagyon örülne. Ilyen példának okán a Juicy Salif citromfacsaró. Persze most joggal teszed fel a kérdést, hogy mégis ki örül egy citromfacsarónak? Nos, bárki, aki imád teázni és a friss citrom aromájáért oda van vagy akik rendszeresen koktélpartikat adnak és tudod, hogy a citrom úgy fogy, mint másnál a cukor. Arról pedig nem beszélve, hogy az Alessi citromfacsarója a konyha kiváló design elemévé is válhat, ugyanis stílusos formavilágának hála a világon teljesen egyedülállónak számít.

Alessi Circus tányér

Nem tudod mivel is lephetnéd meg édesanyádat a közelgő ünnepen? Akkor segítünk: az Alessi Circus tányérral garantáltan nem lőhetsz mellé. Pláne, ha tudod, hogy édesanyád a családi ebédek és vacsorák koronázatlan királynője. Akkor szinte biztos, hogy egy új étkészletnek nagyon fog örülni. A Circus tányér stílusos fekete-fehér kivitele pedig minden család összejövetelt izgalmasabbá tehet. Hidd el ezzel az ajándékkal tuti biztosan leveszed majd az anyukád a lábáról, arról pedig már nem is beszélve, hogy az Alessi termékei olyannyira időtállók, hogy akár hosszú éveken át a család jó barátja lehet majd.

Alessi saláta szervírozó tál

 Azokkal az ajándékokkal, amik egy kicsit is feldobják a lakást vagy a konyhát egy vérbeli háziasszonynál, aki ráadásul imádja a szépet, egyszerűen képtelenség mellé lőni. Az Alessi saláta szervírozó tálja is éppen ilyen, hiszen praktikuma mellett nagyon szép is, így akár az ebédlőasztal kiváló design elemévé is válhat pillanatok alatt. A saláta tál Bruno Moretti francia tervező és Guy Savoy Michelin csillagos séf közötti együttműködés eredménye. Ez a partnerkapcsolat a minőségi anyagok és a harmonikus megjelenés együttes szenvedélyéből fakad. A salátatál ugyanis hasonlít egy lapított levélre vagy egy szívre. Ezzel az ajándékkal idén karácsonykor nem hibázhatsz.

Ha tanácsra lenne szükséged: office@goldcaffe.hu

Mindenben rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunk: 06(1)445-0166

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz