Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Harmoni fehér modern Tv szekrény
Harmoni fehér modern Tv szekrény
248 000 Ft

Harmoni fehér modern Tv szekrény

Harmoni fehér modern Tv szekrény
Harmoni fehér modern Tv szekrény
Harmoni fehér modern Tv szekrény
Harmoni fehér modern Tv szekrény
A Skandica HARMONI szekrény egy praktikus bútordarab, amely megkönnyíti az RTV berendezések és egyéb tárgyak rendszerezését. A bútor jobb és bal oldalán egy "push to open" rendszerrel nyitott ajtó található, amely mögött egy polc található. Középen két fiók található. Annak ellenére, hogy dekoratív fogantyúval rendelkeznek, mindegyik a "push to open" rendszer segítségével nyílik. A fiókok lágy zárású funkcióval is rendelkeznek. A komód fel van szerelve egy polccal a dekoratív tárgyak vagy elektronikus berendezések számára.

A bútorokban használt összes szerelvény kiváló minőségű, és hosszú évek zavartalan használatát garantálja. A Skandica HARMONI szekrény magas lábakkal (18 cm) rendelkezik. Ez a megoldás lehetővé teszi a rend zavartalan karbantartását és lehetővé teszi a tisztító robot használatát.
megbizhato-webaruhaz
248 000 Ft
Részletek

Harmoni fehér modern Tv szekrény

 

Méret:

 

  • 160,1 x53,1x 45 cm (szélesség x magasság x mélység )

 

További információk:

 

  • Színe: fehér
  • Lábak: fém; arany fényű szín; kúp alakú
  • Fiókok és ajtók nyitása: Push to Open rendszer (a fiókoknak nincs fogantyúja, a bútor elejének megnyomásával nyílik és záródik)
  • Anyaga: MDF

Áru kiadás:

 

  • Megrendelésre 2-4 hét.

 

  • 500.000 Ft feletti megrendelés esetén 20% előleg befizetésétől számítva 2-4 hét! Az előleghez szükséges díjbekérőt a megrendelés visszaigazolása után küldjük.

 

Áru átvétel:

 

 

  • Házhoz szállítás

 

Részletekről érdeklődhet:

 

Telefon:

 

  • 061/258-51-57

 

  • 0670/671-66-06

 

E-mail:

 


Összeszerelés előtt kérjük olvassa az alábbi tájékoztatót:

A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgálja át, hogy elégedett-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

 

Nem szeretne bajlódni az összeszereléssel? Vegye igénybe összeszerelési szolgáltatásunkat! Kollégánk profi az általunk forgalmazott bútorok szerelésében!

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást? A pénztárnál egyszerűen csak pipálja be, hogy szeretne árajánlatot kérni az összeszerelésre és kollégáink örömmel segítenek Önnek!

 

Vásárlói vélemények

Adatok
Magasság (cm)
53,1
Szélesség (cm)
160,1
Mélység (cm)
45
TV állvány szín
Fehér
TV állvány típus
Szekrény
Szállítási idő
10 nap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!