Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Iga tenger kék Tv szekrény
Iga tenger kék Tv szekrény
281 000 Ft

Iga tenger kék Tv szekrény

Iga tenger kék Tv szekrény
Iga tenger kék Tv szekrény
Iga tenger kék Tv szekrény
Iga tenger kék Tv szekrény
Iga tenger kék Tv szekrény
Iga tenger kék Tv szekrény
Az egyszerű formák és elegáns színek kombinációjának köszönhetően az IGA szekrény minden nappaliban felkelti a figyelmet. Ez egy nagyon funkcionális bútordarab is, amely megkönnyíti a házimozi megszervezését. A szekrény kiváló minőségű tengerkék laminált lemezből készült. Az aranyozott fémből készült fogantyúk és a fém lábakkal ellátott fekete lábak karaktert adnak a fogantyúknak, és könnyítik a szekrényt. A lábak szokatlan helyzetben vannak: kettő oldalán (4 cm -rel szélesíti a szekrényt) és kettő hátul - ez az eljárás hangsúlyozza a bútorok egyedi kialakítását.

A szekrényben könnyen elférnek a szükséges kiegészítők, két tágas fiókkal (belül fekete) és egy ajtóval lezárt polccal ellátott helyiség van felszerelve. A bútor tetejét három oldalról függőleges fal zárja le, ami nemcsak dekoratív, hanem praktikus is - a kis tárgyak nem esnek le a tetejéről.
megbizhato-webaruhaz
281 000 Ft
Részletek

Iga tenger kék Tv szekrény

 

Méret:

 

  • 142 x 65,5 x 42 cm (szélesség x magasság x mélység )

 

További információk:

 

  • Színe: kék
  • Fogantyúk: aranyozott sárgaréz
  • Fiókok száma: 2
  • Anyaga: MDF

Áru kiadás:

 

  • Megrendelésre 2-4 hét.

 

  • 500.000 Ft feletti megrendelés esetén 20% előleg befizetésétől számítva 2-4 hét! Az előleghez szükséges díjbekérőt a megrendelés visszaigazolása után küldjük.

 

Áru átvétel:

 

 

  • Házhoz szállítás

 

Részletekről érdeklődhet:

 

Telefon:

 

  • 061/258-51-57

 

  • 0670/671-66-06

 

E-mail:

 


Összeszerelés előtt kérjük olvassa az alábbi tájékoztatót:

A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgálja át, hogy elégedett-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

 

Nem szeretne bajlódni az összeszereléssel? Vegye igénybe összeszerelési szolgáltatásunkat! Kollégánk profi az általunk forgalmazott bútorok szerelésében!

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást? A pénztárnál egyszerűen csak pipálja be, hogy szeretne árajánlatot kérni az összeszerelésre és kollégáink örömmel segítenek Önnek!

 

Vásárlói vélemények

Adatok
Magasság (cm)
65,5
Szélesség (cm)
142
Mélység (cm)
42
TV állvány típus
Szekrény
Szállítási idő
10 nap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!