Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

OTAN Typ 2 állvány függőfotelhez fekete színben - Prémiumbútor webáruház
OTAN Typ 2 állvány függőfotelhez fekete színben
38 900 Ft 
24 900 Ft

OTAN Typ 2 állvány függőfotelhez fekete színben

Cikkszám: 0000254349



Az Otan állvány kültéren és beltéren is használható, mivel rozsdamentes acélból készült. Összeszerelését tekintve könnyen és gyorsan felállítható, mégis biztonságos és stabil alapot fog jelenteni. Majdnem 2 méteres magasságával és 150 kilós terhelhetőségével rengeteg típusú függőfotel felakasztható rá.
megbizhato-webaruhaz
36
38 900 Ft 
24 900 Ft
Kedvezmény: 36
Megtakarítás 14 000 Ft
Részletek

OTAN Typ 2 állvány függőfotelhez fekete színben, Országos házhoz szállítás.


Praktikus, acélból készült állvány függőfotelhez. Terhelhetőség: 150 kg. Ajánljuk egyenes és szilárd felületre elhelyezni. Az állványt praktikus csomagolásban szállítjuk.


Méret:


  • Szélesség: 95 cm

  • Mélység: 95 cm

  • Magasság: 195 cm

  • Tömeg: 13 kg


  • Összeszerelés előtt kérjük olvassa az alábbi tájékoztatót:

    A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgálja át, hogy elégedett-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

     

    Nem szeretne bajlódni az összeszereléssel? Vegye igénybe összeszerelési szolgáltatásunkat! Kollégánk profi az általunk forgalmazott bútorok szerelésében!

    Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást? A pénztárnál egyszerűen csak pipálja be, hogy szeretne árajánlatot kérni az összeszerelésre és kollégáink örömmel segítenek Önnek!

     

    Vásárlói vélemények

    Vélemények
    Legyen Ön az első, aki véleményt ír!