Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Eva fekete éjjeliszekrény
Eva fekete éjjeliszekrény
140 250 Ft

Eva fekete éjjeliszekrény

Eva fekete éjjeliszekrény
Eva fekete éjjeliszekrény
Eva fekete éjjeliszekrény
Eva fekete éjjeliszekrény
Eva fekete éjjeliszekrény
Eva fekete éjjeliszekrény
A fekete EVA éjjeliszekrény egy olyan bútordarab, amelyre sokáig emlékezni fognak. Az egyszerű és minimalista forma, a fényes kivitel és a modern dekoráció az elülső tükörkör formájában azok az elemek, amelyek megkülönböztetik a piacon található egyéb ilyen típusú bútoroktól. A modernista stílust acél, króm lábak egészítik ki, amelyek tükörszerű dekorációval és fekete színnel adják a szekrény egyediségét. Az EVA szekrény egy funkcionális bútordarab is, két tágas fiókkal. A kényelem és a minimalizmus hangsúlyozása érdekében a fogantyúk helyett a Push to Open rendszert használták.
megbizhato-webaruhaz
Részletek

Eva fekete éjjeliszekrény 

 

  • Mérete: 54 x 38 x 40 cm ( magasság x mélység x szélesség)

 

  • Anyaga: MDF, akril tükör, króm acél   • Színe: fekete

A termék lapra szerelten kerül szállításra, szerelési útmutatót biztosítunk. Akár egy ember is könnyedén össze tudja rakni.

 

Áru kiadás:

 

  • Megrendelésre 2-4hét.

 

  • 500.000 Ft feletti megrendelés esetén 20% előleg befizetésétől számítva 2-4 hét! Az előleghez szükséges díjbekérőt a megrendelés visszaigazolása után küldjük.

 

Áru átvétel:

 

 

  • Házhoz szállítás

 

Részletekről érdeklődhet:

 

Telefon:

 

  • 061/258-51-57

 

  • 0670/671-66-06

 

E-mail:

 


Összeszerelés előtt kérjük olvassa az alábbi tájékoztatót:

A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgálja át, hogy elégedett-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

 

Nem szeretne bajlódni az összeszereléssel? Vegye igénybe összeszerelési szolgáltatásunkat! Kollégánk profi az általunk forgalmazott bútorok szerelésében!

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást? A pénztárnál egyszerűen csak pipálja be, hogy szeretne árajánlatot kérni az összeszerelésre és kollégáink örömmel segítenek Önnek!

 

Vásárlói vélemények

Adatok
Magasság (cm)
54
Mélység (cm)
38
Változat
Éjjeliszekrény
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!